Haberler

Özgecan'ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Adana’da bir grup vatandaş, Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in cezaevinde öldürülmesi üzerine sevinçten kentin kalabalık bir alanında vatandaşlara çikolata dağıttı.

Adana'da bir grup vatandaş, Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürülmesi üzerine sevinçten kentin kalabalık bir alanında vatandaşlara çikolata dağıttı.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a tecavüz etmeye çalışıp, direnince öldürdükten sonra cesedini yakan Suphi Altundöken, dün Adana E Tipi Cezaevi'nde tabancayla vurularak öldürülmüştü. Altındöken'in cenazesi dün gece Adana Adli Tıp Kurumu'ndan, Tarsus'a gönderilmiş, buradaki mezarlık yetkililerinin izin vermemesi üzerine Adana Devlet Hastanesi Morgu'na konulmuştu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken'in cenazesi, hala morgda bekletiliyor.

Öte yandan, Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesi üzerine bir grup vatandaş sevinçten İnönü Parkı'ndaki vatandaşlara çikolata dağıttı. "Özgecan'ın katili sapığı öldürenlerin geçmişleri hürmetine" diye dağıtılan çikolatalara karşılık vatandaşların "Öldürenin eline sağlık, Allah razı olsun. İyi olmuş. Babasını da öldürsünler" demesi dikkat çekti.

"İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE TARAFTAR DEĞİLİZ AMA O İNSAN DEĞİL"

Çikolata dağıtan vatandaşlardan Ertan Kutluana, Özgecan Aslan'ın hunharca katledildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Onu katleden sapığı cehennemin dibine yollayan Gültekin A. arkadaşımızın geçmişlerinin ruhu için böyle bir şey yapmak istedik. Maalesef ki ülkemizde adalet mahkumlardan beklenir oldu. Biz insanların öldürülmesine taraftar değiliz, hiçbir zaman da olmadık ama Özgecan'ın katili tabii ki insan değil. O bir sapık, yaratık. Darısının da Karaman'da ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde çocuklarımıza taciz ve tecavüzde bulunanların başına gelmesini temenni ediyoruz. Ayrıca dün gece Diyarbakır Hani'de jandarma binamıza PKK'lı teröristlerce saldırı yapıldı ve 2 şehit, 30'dan fazla yaralı var. Toplumumuz 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' der hale gelmiş. Türk askeri, Türk polisi, Türk insanı, bu şekilde şehit edilirken, öldürülürken ses vermeyen topluma ben Müslüman Türk diyemiyorum. Ne denileceğine varın siz karar verin." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Adli Tıp Kurumu Tarsus Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

title