Haberler

Özel İzinle Cenazede

Güncelleme:

Balyoz Tutuklusu Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan Annesinin Cenazesine Katıldı.

Balyoz Davası'nın 11 Şubat'taki duruşmasında tutuklanan 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, özel izinle annesi Bedriye Özarslan'ın cenazesine katılıyor

Balyoz davası kapsamında tutuklanarak Hasdal Cezaevi'ne gönderilen 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan'ın annesi Bedriye Özarslan, oğlunun tutuklama haberini tedavi gördüğü GATA Hastanesi'nde aldı. Bir hafta önce ayağındaki kırık nedeniyle hastanede tedavi altına alan Bedriye Özarslan, geçtiğimiz cumartesi günü oğlunun tutuklanma haberini alınca fenalaştı. Tansiyonu 6'ya düşen yaşlı kadın, Yoğun Bakım Ünitesi'nde gözetim altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşlı kadın bir gün sonra yaşamını yitirdi. Bir yakını "Korgeneral Özarslan, babasının ölümünde de görevi başındaydı. Şimdi de vatanı için annesinin yanında olamadı. Annesi son zamanlarda 'Oğluma birşey olacaksa ben öleyim. Onu o şekilde görmeyeyim' diyordu. Oğlunun suçsuz yere tutuklanacak olmasından çok korkuyordu" diye konuştu. Bedriye Özarslan'ın cenazesi, bugün Selimiye Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

CEZAEVİNDEN GAZETEYE İLAN

Öte yandan Bedriye Özarslan'ın vefat haberi gazetelere verilen iki ayrı ilanla duyuruldu. ilanlardan birinde ailesi diğerinde ise evlatları yazdığı dikkat çekti.

Ailesinin verdiği ilanda Bedriye Özarslan'ın 15 Şubat Salı günü Üsküdar Selimiye Camii'nde

öğle namazana mütakip kılanacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği duyuruldu.

Evlatları, tarafından verilen ilanda ise; "Onurlu bir Türk Generalinin Saygın Annesine Tanrıdan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. Oğlu Hasdal'da bizlerle beraber olduğu için cenazeye katılamayacaktır. Tüm vatan evlatlarına duyurulur." denildi.

Elazığ'da depremin ardından kurtarma çalışmalarını yürüten Korgeneral Özarslan, bölgeye gelen Başbakan Erdoğan'a eşlik ederek bilgi vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title