Haberler

Özel Harekatçı Polis Müdürü Kendisine Silah Çeken Genci Böyle Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Halkalı'da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Halkalı'da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Yılmaz'ın tek el ateş ettiği görülse de, Sülüşoğlu'nun ailesi, oğullarının vücudunda biri boynunda , ikisi göğsünde üç mermi yarası gördüklerini iddia ediyor.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz önceki gece trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurarak öldürmüştü. Yılmaz, mahkemece tutuklanırken, dehşet anlarını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

MÜDÜRÜN EVİNE GELİP SİLAH ÇEKMİŞ

Fulya Evleri güvenlik kamerasındaki görüntüler Sülüşoğlu'nun farı yanan motosikletiyle site kapısına geldiği an başlıyor. Emniyet Müdürü Yılmaz, üç kişiyle sohbet ediyor. Motosikletinden inen Sülüşoğlu, bir silah çekip namluya mermi sürüyor. Silah sağ elinde, namlusu yere bakarken, Yılmaz'ın yanındaki beyaz saçlı adamla konuşuyor. Yılmaz'ı işaret ediyor. O sırada kadraja giren Yılmaz, beyaz saçlı adamın arkasından yaklaşarak, sağ elinde tuttuğu tabancayla Sülüşoğlu'nun boynunu hedefliyor. Bu sırada onu gören Sülüşoğlu'nun silahı da Yılmaz'a dönüyor. O anda Yılmaz'ın silahı patlıyor. Ahmet Sülüşoğlu silahını kaldırmaya çalışıyor ama yaralı olarak sırt üstü yere düşüyor.

KÜFÜR VE SİLAH

Celal Yılmaz, elinde tabancasıyla yerde yaralı yatan ve hareket eden Ahmet Sülüşoğlu'nun çevresinde bir süre dolaşıyor. Ailesinin vücudunda üç kurşun yarası bulunduğunu iddia ettiği Ahmet Sülüşoğlu'na diğer iki kurşunun ne zaman sıkıldığı bu video görüntüsünden anlaşılmıyor.

Cinayetle sonuçlanan tartışma, polisten alınan bilgiye ve savcılık ifadelerine göre şöyle gelişti: Esenler, Güngören ve Bayrampaşa'dan sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, önceki gece eşi ile Halkalı polis lojmanları'ndaki evine yaklaştığı sırada otomobilinin önüne motosikletli bir kişi direksiyon kırdı.

Yılmaz'ın savcılık ifadesine göre, bu kişi küfürler ederek Yılmaz'ın otomobilini takip etti. Halkalı Polis Lojmanları'nın girişinde otomobilden inen Yılmaz ve bu kişi (Ahmet Sülüşoğlu) tartışmaya başladı. Yılmaz, eşinin yanında kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü Sülüşoğlu'na tokat attı. Bunun üzerine motosikletine binen Sülüşoğlu, "Ben sana gününü göstereceğim" diyerek uzaklaştı. Yılmaz otomobilini park ettiği sırada, Sülüşoğlu motosikleti ile tekrar belirdi. Sülüşoğlu tabancasını çıkartarak üzerine doğrultunca, Yılmaz da beylik tabancasını ateşledi. Olay yerinde hayatını kaybeden Sülüşoğlu'nun vücudunda 3 kurşun olduğu iddia edildi. Yılmaz tutuklanırken, Sülüşoğlu'nun çektiği silahın kuru sıkı olduğu anlaşıldı.

AİLENİN SORUSU: Sekiz saatte ne oldu?

Trafikte tartıştığı Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tarafından vurulan Ahmet Sülüşoğlu dün toprağa verildi. Sülüşoğlu'nun ailesiyse sessizliğini bozdu. Aile, olayın Yıldız tarafından anlatıldığı şekliyle yaşanmış olamayacağı iddiasında. Baba Mehmet Sülüşoğlu "'Akşam bizimkilerden biri vurdu' dediler. 'Kim sizinkiler?' dedim. 'Bizim polislerden bir tanesi' dediler. Detay anlatmadılar. İnsan hayvana sıkmaz kurşun. Nasıl üç kurşun sıkmış? Morgta kurşun izlerini gördüm. Direkt öldürmek için ateş etmiş oğluma" derken ağabeyi Mecnun Sülüşoğlu ise şöyle konuştu: "Olay 8 saat sonra bize bildirildi. Zannedersem Ahmet onun polis olduğunu bilmiyor. Tartıştıkları sırada adam silahını gösterdiği için gidip arkadaşının evinden kurusıkı silahı alıyor. Emniyet müdürüyle 2-3 kere tartışma olmuş aralarında olay öncesinde. Makamına güvenip herhalde şovunu yaptı. Niye direkt kalbine sıkıyor? Sağ göğüs, sol göğüs ve kafaya sıkmış. Bir profesyonelin işi. Adam polis olduğu için de bize saatler sonra haber verildi işte. Kardeşimin alnında ve belinde darp izleri vardı. Muhtemelen olay öncesi Ahmet'i darp etti bu adam." (Kaynak:Hürriyet)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Celal Yılmaz İstanbul Halkalı Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (197)

ümit:

arkadaşlar namlu şahsa çevrilmemiş dahi olsa ortama gelerek mermiyi namluya vermesi art niyetli olduğunu ortaya çıkarıyor. . . yani ne yapsaydı polis kendisinin canına kasdetmesinimi bekleseydi. . . ha mermiyi namluya sürmeseydi tamam. . . ve vatandaşda olsa bu tarz olaylar nefsi müdafadır. . . . herkesin nefsi müdaafa hakkı vardır polisinde silah kullanma yetkisi doğmuştur

58
9
yanıtYanıtla
erzurumluDADAS:

aslında anormal durum yok ortada bize anormal gelmesı ülkede polise vur emri olmadıgı icin garip geliyor polisin yapması gereken bu bak amerikaya agızlarını acamıyorlar bugun hırsızlık gasp vs tecavuz almıs basını gidiyorsa hep bu polislere yapılan kısıtlamalardan

61
3
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

bence iyi yapmış

39
19
yanıtYanıtla
.ç.:

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI ABİMİZE SİLAH ÇEKİLİNCE MECBUR KENDİNİ KORUDU NEFSİ MÜDAFA ÖYLE HAVA ATIP SİLAH ÇEKERSEN KURŞUNU YER Bİ GÜZEL GEBERİR GİDERSİN .

49
8
yanıtYanıtla
ADALET BİRGÜN LAZIM OLUR:

MEMLEKETTE NE KADAR DA KÖR VARMIŞ SAÇMA SAPAN YORUM YAPANLAR O MOTORCUNUN YERİNE KENDİNİZİ KOYUN ÖYLE YORUM YAPIN TAMAM MI

8
42
yanıtYanıtla
Fth:

Ben kendimi koyfugumda kimseyi hele ailesinin yanında takip edip de silah çıkarmam

yanıt7
yanıt0
MELTEM NİCKLİ:

GÖRÜNTÜLERİ İİ SEYRETMEMISISIN ADAM KIMSEYE SILAH DOGRULTMUYOR SAG BACAGINA YAPISIK DİREK KIMSEYE DOĞRULTMUYOR BEYAZ GÖMLEKLİ İLE KONUSURKEN MÜDÜR ARKADAN GELİP MOTORCUYA DİREK KAFASINA SIKIYOR BENCE BİR DAHA DİKKATLI SEYRET AYRIVA MOTORCU YERDE HALA SAĞ DİĞER KURUŞUNLAR NE ZAMAN SIKILMIŞ GÖRÜNTÜLERDE YOK BENCE KÖR OLMA EMPATİ YAPARAK ORADAKİ KİŞİNİN KARDEŞİN OLDUĞUNU DÜŞÜN TEKRAR SEYRET

yanıt0
yanıt2
y:

bu çocuğu vuran polisi müebbet hapis almassa bi daha akp ye oy vermem ve bu ülkede adalet yokmuş derim . . . . . .

16
34
yanıtYanıtla
MHP Lİ:

13 YILDIR HUKUK MU BIRAKTILAR. . DALLASA BİLE TAŞ ÇIKARTILACAK HALE GELDİK. . . ARTIK KOVBOYCULUK OYNUYORUZ.

yanıt3
yanıt1
sen ne yapardın.:

kendini polis müdürü yerine koysana, sana böyle biri yapsa adam elinde silahla kapının önüne gelmiş, sen çicek mi vereceksin. Allah kimsey bu gibi durumla sınamasın inşallah.

yanıt7
yanıt0
Tüm 197 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title