Haberler

Özel Harekatçı Baba, Oğlunun Şehit Olduğu Haberini Eşine Kendisi Verdi

Güncelleme:

Mardin'de teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polis memuru Ahmet Demir'in acı haberini annesine, kendi gibi özel harekatçı olan babası verdi.

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polis memuru Ahmet Demir'in (22) Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki köyünde yas var.

PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 2 arkadaşıyla şehit düşen Demir'in acı haberi, önce kendisi gibi özel harekatçı olan ve İstanbul'da görev yapan babası Mehmet Ali Demir'e (49) iletildi.

ACI HABERİ EŞİNE KENDİSİ VERDİ

Baba Demir, görev yaptığı İstanbul'dan Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Tepecik köyüne gelerek, eşi Hanife'ye acı haberi kendisi bildirdi.

Şehidin köyündeki evine Türk bayrakları asılırken, burada toplanan vatandaşlar, Kur'an okuyarak dua etti.


Çavdarhisar Kaymakam Vekili Muhammed Zennur Karasu ve Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik, köye gelerek baba Demir'e taziyede bulundu.

"KENDİMİN ŞEHİT OLACAĞINI DÜŞÜNEREK AL BAYRAK ALMIŞTIM"

Mehmet Ali Demir, kendisinin şehit olmak istediğini ifade ederek, "Kendimin şehit olacağını düşünerek al bayrak almıştım. Ancak şehit olmak Ahmet'ime nasipmiş. Dik duracağız ve hainleri sevindirmeyeceğiz. Vatan uğruna ölen varsa vatandır." dedi.

GEÇİCİ GÖREVLE MARDİN'DEYDİ

Bekar olan şehit polis Demir'in, iki yıldır özel harekat polis memuru olarak Tunceli'de görev yaptığı, geçici görevle Mardin'de bulunduğu öğrenildi.

Şehit polis Ahmet Demir'in cenazesinin, bugün Tepecik köyünde defnedileceği bildirildi.

ZIRHLI ARACA HAİN TUZAK

Mardin'in Derik ilçesinde Kızıltepe-Viranşehir karayolunun Denktaş Mahallesi yakınlarında PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, göreve giden personelin naklini sağlayan zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmiş, patlamada araçta bulunan 3 polis şehit düşmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demir Çavdarhisar Kütahya Mardin Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title