Haberler

Vatandaştan Bunalan Esnafın Sıradışı Çözümü

Güncelleme:

Kağıthane'de bir esnaf, sürücüler tarafından sürekli sorulan, dükkanının olduğu yerdeki sokağın çıkmaz olup olmadığı sorusundan bunalarak ilginç bir çözüm buldu.

Kağıthane'de bir esnaf, sürücüler tarafından sürekli sorulan, dükkanının olduğu yerdeki sokağın çıkmaz olup olmadığı sorusundan bunalarak ilginç bir çözüm buldu. Dükkanının duvarına "Sorma, aşağıya iner" yazısını yazan esnaf, görenleri hem güldürdü hem düşündürdü.

HEM GÜLDÜRDÜ HEM DE DÜŞÜNDÜRDÜ

Kağıthane'de bir sokaktan aşağıya inip, inmeme konusunda tereddüde düşen sürücüler, bir dükkanın duvarında gördükleri yazı karşısında şaşkına döndü. Sokağın başındaki mobilya cilacısı bir esnaf tarafından duvara yazılan yazı, hem güldürdü hem de düşündürdü. Esnaf tarafından graffiti sanatıyla duvara yazılan "Sorma, aşağıya iner" yazısı, sürücülerin dikkatini çekiyor.

"SORMASINLAR DİYE YAZDIK"

"Yazıyı yazma sebebiniz nedir" sorusunu yanıtlayan mobilya cilacısı Orhan Turan, "Yazma sebebimiz, vatandaşların sokağın aşağıya inip, inmediğini sormalarıdır. Biz de en kısa yol olarak böyle bir yazı yazmayı düşündük. Sormasınlar diye yazımızı yazdık. Çalışırken, adam aracını park edip içeriye giriyor, sonra aşağıya iner mi diye soruyor. Aşağıya inmeye üşeniyor sonra bize soruyor. Bizde en kolay yolu bunu yapmakta bulduk" dedi.


"YAZIYI YAZMAK 1 SAATİMİZİ ALDI"

Vatandaşların yazıyı görünce güldüğünü ifade eden Turan, "İster istemez fotoğraf çekerek sosyal medyaya atıyorlar. Bizi bıktırdılar. Bu yazıya rağmen bilmeyenler yine soruyorlar. Tabi görünce bizde aşağıya iner diye yazıyı gösteriyoruz. Yazıya bakıyor ondan sonra 'Pardon' diyorlar. Yazıyı yazmak yaklaşık 1 saatimizi aldı ama değdi. Hem de vatandaşa hizmet yapmış olduk. Daha rahat oldu" ifadelerini kullandı.

Röportajın ardından bir sürücünün, tereddüde düşerek esnafa sorması ise komik görüntülere sahne oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Turan Kağıthane Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title