Haberler

Halk Otobüsü Şöförü Dövüldü, Yolcular İzledi; Kameralar Kaydetti!

Güncelleme:

İstanbul Anadolu yakasında 14B sefer sayılı hatta çalışan halk otobüsü şoförü Adil Çelik, trafikte tartıştığı sürücünün saldırısına uğradı. Olay anında kameralar kayıttaydı.

Anadolu yakasında çalışan halk otobüsü şoförü Adil Çelik, trafikte tartıştığı sürücünün saldırısına uğradı. Otobüse binerek halk otobüsü şoförünü yumruklayan kızgın sürücü, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

SEFERİNE DEVAM ETTİ AMA...

İstanbul Anadolu yakasında 14B sefer sayılı Kadiköy - Birlik Mahallesi hattında çalışan özel halk otobüsü şoförü Adil Çelik, geçtiğimiz gün trafikte tartıştığı bir sürücünün saldırısına uğradı. Yolda seyir halindeyken bir sürücü ile tartışan Çelik, seferine devam etti.

YOLUNU KESTİ

Bir süre sonra aracıyla otobüsün önünü kesen kızgın sürücü, dehşet saçtı. Otobüse binerek Adil Çelik'e saldırmaya başlayan sürücü, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Çelik'e ardı ardına yumruklar vuran sürücü, bir süre sonra otobüsten inerek aracına bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Polis tarafından ifadesi alınan otobüs şoförü Çelik, saldırgan sürücüden şikayetçi oldu.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ O ANLARI ANLATTI

Dehşet anlarını anlatan otobüs şoförü Adil Çelik, "Trafikte sorunlar çok. Hiç suçumuz yokken geldiler, bize direksiyonda patlattılar. Adam yumruk vurdu. Bizim güvencemiz yok. Şahsı mahkemeye verdik, rapor aldık ve şikayetçi oldum. Doktor 7 gün rapor verdi. Saldırı da gözüm morardı. Avukat tuttum bu davayla ilgilenecek" dedi.

"BİZE İNSAN GİBİ MUAMELE ETMİYORLAR"

Şoför esnafının hakir görüldüğünü ifade eden Çelik, "Duraklarımıza hep özel arabalar park etmiş hakkımızı arayamıyoruz. İniyor aşağıya bağırıyor çağırıyor, 'iftira ediyorsun işine git' diyor. Öndeki araç fren yapıyor, fren yapıyorsun. Bize insan gibi muamele yapmıyorlar. İnsan gibi kibar davranıyoruz, yaşlıya hürmet ediyoruz ama nedense hep şoförler suçlu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adil Çelik İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

sol şeritten basın express yolunda hep basıp gidiyolar. nasıl olsa çarpsak araç yatsa. devletin malı karşı taraf ödicek diye korkmadan giriyolar. kuralları herkes biliyo. icraat a gel ;)

3
1
yanıtYanıtla
E_K:

AZ BİLE YAPMIŞ ELİNE KOLUNA SAĞLIK SADECE TRAFİK KURALINI BİLEN ONLAR İNSANLAR SALAK SANKİ VURANIN ELLERİ DERTY GÖRMESİN

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eline koluna saglık az bile yapmış darısı izmirdekilerin başına

2
1
yanıtYanıtla
muga:

rus tabanlı reklam kullanmaya utanmıyor musun geriiiiii

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title