Haberler

Bu Acıya Yürek Dayanmaz!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yaşayan ve 23 gün sonra Silivri Değirmenköy Sulama Göleti’ndeki cesetleri bulunan kuzenlerden 23 yaşındaki Kaan Arda, babaocağında son yolculuğuna uğurlandı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan ve 23 gün sonra Silivri Değirmenköy Sulama Göleti'ndeki cesetleri bulunan kuzenlerden 23 yaşındaki Kaan Arda, babaocağında son yolculuğuna uğurlandı. Genç Kaan'ın yakınları, cenazesinde sinir krizi geçirdi, gözyaşları sel oldu aktı.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve 23 Eylül'de akşam saatlerinde ailelerine balık tutmak için Kırklareli'nin Vize ilçesine gittiklerini söyleyen kayıp kuzenler Kaan Arda (23) ve Gürkan Pehlivan (21), 23 gün sonra Silivri'deki Değirmenköy Sulama Gölet'inde araba içerisinde ölü olarak bulunmuştu.

Gölün içerisinde bir otomobil tespit edilmesi üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalış yapan polis ekibi, tespit edilen aracın kayıp kuzenlerin kullandığı 59 EE 239 plakalı otomobil olduğunu belirlemişti.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda işlemlerin ardından genç Kaan'ın cesedi, babaocağı olan Uzunköprü'nün Çöpköy Mahallesi'nde getirildi. Çöpköy Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakip, genç Kaan son yolcuğuna uğurlandı.

Bir evin bir oğluydu, 23 gün sonra ölü olarak bulundu

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan ve 23 gün sonra Silivri Değirmenköy Sulama Göleti'ndeki cesetleri bulunan kuzenlerden 23 yaşındaki Kaan Arda, son yolculuğuna baba ocağında uğurlandı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alınmak için son kez evine getirilen genç Kaan'ın babası ve yakınları sinir krizi geçirdi, gözyaşları sel oldu aktı.

Kuzeni Gürkan Pehlivan yarın defnedilecek

Öte yandan, aynı olayda hayatını kaybeden 21 yaşındaki diğer kuzen Gürkan Pehlivan'ın ise otopsi işlemlerinin uzaması nedeniyle 17 Ekim 2017 Salı günü Uzunköprü Merkez Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedileceği bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Silivri Kapaklı Eylül Politika Güncel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title