Haberler

Özcan Deniz Su ve Ateş'in Galasını Britanya Müzesi'nde Yaptı

Bir aşk hikayesini anlatan filmin Londra'daki galasına filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz'in Yasemin Allen, Pelin Akil ve Burçin Birben katıldı.

Bir aşk hikayesini anlatan filmin Londra'daki galasına filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz'in Yasemin Allen, Pelin Akil ve Burçin Birben katıldı.

Londra'nın en büyük ve tarihi müzelerinden Britanya Müzesi'nin sinema salonunda gösterimi yapılan filme Londra'da yaşayan Türkler ilgi gösterdi.

Özcan Deniz, müze girişinde basın mensuplarına poz verdikten sonra düzenlenen resepsiyona katıldı. Burada Londra'daki hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçıyla birlikte bayan hayranları fotoğraf çektirmek için büyük çaba harcadı. Film gösteriminden önce kırmızı birlikte poz veren yönetmen ve oyuncular, basın mensuplarının filmle ilgili sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren filme olan ilgiden memnun olduğunu belirten sanatçı, 'Hep problem Türkiye'de havaların soğumaması. Havalar çok güzel gidiyor. Buradaki havalar olsa, sinema daha keyifli olacak. Ama ona rağmen çok keyifli gidiyor. Bu yılın en iyi açılışı yapılan filmlerinden bir tanesi oldu. İlk haftasını yeni doldurdu. Haftalarca vizyonda kalacak' diye konuştu.

Çekimler için neden Londra'yı tercih ettiniz sorusuna 'Türk filmlerinde çok kullanılan bir mekan olmadığı içi yanıtını veren Deniz, filmin sonu hakkında yorum yapmaktan kaçınarak 'izleyeceksiniz, göreceksiniz. Biraz yoruma açık bir final. Kimisi için mutlu son kimisi için acı son bana sorarsanız mutlu son.' dedi.

Yönetmen ve oyuncular daha sonra filmi davetlilerle izledi.

ATEŞ SUYLA TANIŞTI

Çekimlerinin bir bölümü Londra'da geçen film, bir aşk Yağmur ile Haşmet'in aşk hikayesini anlatıyor. Yağmur çok az tanıdığı ve gizemli bir yönü olduğuna inandığı Kemal'e aşık olur.Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal'in ise Yağmur'dan sakladığı çok büyük sırlar vardır. Londra'da rüya gibi günler geçiren çiftin, bugünleri kısa sürede geride kalır. Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir mafya ağının içindedir ve Yağmur'u da içine sürükleyecek karanlık olaylar kapıdadır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title