Haberler

Özaltun, Beyşehir'in Şampiyon Milli Sporcularını Ağırladı

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, milli sporcular Müslüme Uyar ile turnuvada üçüncülük deresi elde eden kardeşi Ali Uyar’ı makamında kabul etti.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, milli sporcular Müslüme Uyar ile turnuvada üçüncülük deresi elde eden kardeşi Ali Uyar'ı makamında kabul etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 29 Kasım-3 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen müsabakalarda Türkiye'ye birincilik derecesi kazandıran Beyşehirli milli sporcular Müslüme Uyar ile turnuvada üçüncülük derecesi elde eden kardeşi Ali Uyar'ı makamında kabul etti. 19 ülkeden 500'ü Türk, 250'si yabancı toplam 750 sporcunun katıldığı şampiyonada ay yıldızlı forma altında Türkiye'ye altın madalya kazandıran Beyşehirli milli sporcular, antrenörleri Resul Uzuner'le birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun, Beyşehirli milli sporcuları uluslararası turnuvada ülkeyi başarıyla temsil ederek elde ettikleri 2 birincilik ve 1 üçüncülük derecesinden dolayı kutladı. Muaythai branşında da Beyşehirli sporcuların Avrupa çapında Türkiye'ye dereceler kazandırarak göğüslerini kabarttığını belirten Özaltun, bundan sonraki süreçte de daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Özaltun, ziyaretin sonunda milli sporcular ile antrenörlerine çeşitli hediyeler verdi.

Muaythai Antrenörü Resul Uzuner ise, şampiyonada mücadele veren sporcularının derece beklentisi içerisinde oldukları isimler olduğunu belirtirken, "Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan ve bu yıl Antalya'da düzenlenen turnuvaya rekor ölçüde katılım oldu. Müsabakalarda ülkemizi ay yıldızlı forma ile başarıyla temsil eden Beyşehirli sporcularımız, derece beklediğimiz isimlerdi ve bu beklentilerimizi boşa çıkarmadılar, iki sporcumuz birincilik kürsüsüne çıkarak İstiklal Marşımızı okutturmayı başardı. Sporcularımızdan 3'üncü olan Beytepe Ortaokulu'nda öğrenim gören Ali Uyar ilk kez milli formayı giyerken, Konya Spor Lisesi öğrencisi Ferhat Şahinkaya 3'üncü kez giydiği milli forma altında kilosunda şampiyonluğa ulaştı. İhsan Kabadayı Ortaokulu öğrencisi Müslüme'nin birincilik başarısı ise ikinci milli maçında geldi. Bugün, Ferhat Konya'da öğrenim görmesi nedeniyle aramızda olamadı ama hepsiyle gurur duyuyoruz. Daha çok çalışarak gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Özaltun Beyşehir Ali Uyar Konya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title