Haberler

Osmaniye'de İnsan Yüzlü Örümcek Bulundu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde insan yüzünü andıran örümcek görenleri şaşırtıyor.

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde 25 yaşındaki Mehmet Demirci isimli vatandaşın denk geldiği insan yüzlü örümcek görenleri şaşırtıyor.

FOTOĞRAF ÇEKİP KAVONOZA BIRAKMIŞ

Toprakkale İlçesi'ne bağlı Tüysüz Beldesi'nin Aşağı Tüysüz Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Mehmet Demirci, eşiyle birlikte akşam yemeği yedikten sonra masada insan yüzlü örümcek gördü. Beyaz renkli örümceğin insan yüzünü andıran görüntüsü olduğunu ve çok şaşırdığını ifade eden Demirci, "Eşim masanın üstünde bir şey fark etti. Bana seslendi, gittim baktım örümcek. 'Arkası aynen gülen insan yüzüne benziyor' dedi. İyice baktım evet benziyor. Hemen telefonuma sarıldım ve resmini çekmeye başladım. Birkaç tane resim aldıktan sonra bunu kavanozun içine koymaya karar verdim" diye konuştu.

"NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ"

Mehmet Demirci'nin dayısı 55 yaşındaki Muzaffer Ongun ise ilk defa böyle bir şey gördüğünü belirterek, şunları söyledi:

"Yeğenim akşam beni aradı insan yüzüne benzeyen bir örümcek gördüğünü söyledi. Kavanoza koyup yanıma gelmesini istedim. Yaklaşık dün akşam saat 6 suları gibi yani 15 saat filan bizde bulunmakta. Beslemek için maydanozun taze yerinden koparıp içine atıyoruz, ekmek ufağı atıyoruz ama su ihtiyacını nasıl karşılıyor bilmiyoruz. Hareket edeceğiz, ne yapacağımızı hayvan severlerimi başka türlü bir yerlere verilmesi mi gerekiyor bilemiyoruz böyle bir durumla ilk defa karşılaştığımız için. İnsan yüzlü örümcek diye internete girdiğimizde karşımıza çıkıyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Demirci Toprakkale Osmaniye Yerel Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (10)

osmnMobil-ANDROID:

ayni Bahçeli. Devlet Bahçeli. .. acaba hesap yapabiliyor mu?

18
19
yanıtYanıtla
BOZOKLAR:

Bakıyorum Bahçeli fobisi hatsafhada. birde bahçelinin şahin olan versionu var acaba onu görseniz nasıl kabuslar görürsünüz.

30
4
yanıtYanıtla
Maho:

Osmaniyeden Bahçeli cıktı halen insan yüzlü böcek diyonuz :))

9
1
yanıtYanıtla
hedef:

sal gitsin hayvanı. . . . ne uğraşıyon. . . para ya mı çevirmeye çalışıyon nedir anlamadık ki. . . hiç bir özelliği yok hayvanın sadece desenli bir böcek. . .

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Neresi insan yüzü asalaklar tamamen Aslan kafasi mübarek

7
0
yanıtYanıtla
salla salla:

yok ya kurt kurt

yanıt2
yanıt0
zuhal:

Ayyy Annecigim cok korkutucu bu gercekmi yoksa ne?? En cok korktum Örümcek Fare Yilan.

2
1
yanıtYanıtla
korkma:

eee yani

yanıt3
yanıt0
bulanıklı:

Hele hele kulakları tıpkı ee olur okadarda orda orumcek ve ya hayvanda başka ne olabilir

2
1
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

allah diyen aslan

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title