Haberler

Osman Pamukoğlu'nun Dağlıca Kehaneti Gerçekleşti

Güncelleme:

HEPAR Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Pamukoğlu'nun 3 ay önce "PKK'nın hazırlığı var, Dağlıca'ya yeni bir baskın olabilir" şeklindeki kehaneti gerçekleşti.

HEPAR Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun, ''PKK'nın hazırlığı var, Dağlıca'ya yeni bir baskın olabilir'' biçimindeki açıklaması sonrası terör örgütü dün Dağlıca'ya havan ve uçaksavar silahları ile saldırı düzenlendi. Açılan ateşe karşılık verilerek teröristler püskürtüldü.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığınca yapılan açıklamada ''Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Hakkâri Dağlıca Ana Üs Bölgesine, havan ve Doçka Uçaksavar silahı ile saldırı düzenlenmiş ve hedefler, Dağlıca Ana Üs Bölgesinde bulunan ateş destek vasıtaları ile derhal ateş altına alınmıştır" denildi.

OSMAN PAMUKOĞLU NE DEMİŞTİ?

Pamukoğlu, 26 Mayıs 2014 günü yaptığı ve HEPAR'ın resmi internet sitesine de konulan "Su iyice bulanmadan'' başlıklı açıklamasında PKK'nın Dağlıca'da konuşlu askeri birliğe saldırı hazırlığında olduğunu belirterek şöyle demişti: "Hakkari Dağlıca bölgesinde PKK’nın Dağlıca’da konuşlu birliğe doğru mevziler hazırladığı tespit edildi. Mevzi kazdıkları bölgenin gerisinde PKK’nın en büyük yurtiçi kamplarında biri olan Oramar kampı var ve bu kamp Kuzey Irak’taki merkez kamp olan Mezi Karyaderi-Avaşin kampına bağlıdır. Bu mevzi hazırlığı şu demek: Bir, Dağlıca’ya koşullar uygun olması halinde baskın yapabilirler. İki, zaten boşaltılmamış olan Oramar kampına yapılacak takviyeleri uzaktan örtmek..."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Osman Pamukoğlu Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500

Yorumlar (18)

SERDAR:

Ben paşamın leş toplattırmadığı askerlerinden biriyim. Onun kadar vatanını sevenini çok nadir bulursunuz. Şimdi reklamlarda bayrağı indirmeyenler gerçekte maalesef fos çıkıyor.

83
9
yanıtYanıtla
volkan:

Osman PAMUKOĞLU bizim devletimiz için askeri bir deha ve değerdir.

61
10
yanıtYanıtla
hussam:

AK troller bu adama bile vatan haini diyor çünkü tüm akp liler vatan hainidir

31
9
yanıtYanıtla
ANADOLU KARTALI:

PAŞAMIN SONUNA KADAR YANINDAYIM. . ÖVÜNÇ VE GURUR DUYUYORUM. . . BU ÜLKEDE VATAN PERVER LİDER TÜRK EVLATLARININ HER ZAMAN OLDUĞUNU GÖSTERDİ. . . AMA BU ÜLKEDE BU KADAR VATAN HAİNİ VARKEN, BU MİLLET; PKK NIN YATAK ODALARINA KADAR GİRDİĞİNİ GÖRDÜĞÜNDE AKILLANACAĞA BENZİYOR. . . YAŞASIN VATAN, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ. . . ANADOLU KARTALI

37
2
yanıtYanıtla
CESİ:

SAHİDEN KEHANET Mİ ? YOKSA İHANET Mİ ?

6
19
yanıtYanıtla
hakikitrakyalı:

ben devletime şunu diyorum sınır hatlarımıza çin setti gibi up uzun bir set kurun betonerme pırıl pırıl tepelerden hitibaren rokete dayanıklı kaç milyar dolara mal oluyorsa olsun halk olarak bunu karşilariz nasıl olsa zaten soyuyorsunuz halkı bunu seve seve veririz ve stte son sistem insansız silahlar vs son sistem karakollar yerleştirin ve daglık bölgelere de bombalar yağdırın dümdüz edenekadar inşaat alanı yapçaz deyin ne mara bırakın ne gizli sote bir yer sabahtan akşamakadar 24 saat insansız hava araçlari uçurun canlı gördümü bombalama yapan araçlardan olsun böcekleri öldürün gitsin haşereleri temizleyin biz adam olduk evimize dönmek istiyoruz derlerse bırakın gitsinler haşereler ama sınır dışı nereye giderse gitsin onuda benmi düşüncem çözüm süresi yine devam etsin sıkıntı yok birileri bu hazırlık niye felan derse sanane lan melekitim korumak için önlem alıyorum dersin bukadar açık

20
5
yanıtYanıtla
fahridurananayurt60@hotmail.com:

içerideki teröristlei ne yapacaksın? 2000 -3000 teröristten bahsediliyor içeride.

yanıt0
yanıt0
baltacı:

akp partiliyim çözüm süreci felan ikaye pkk belasından kurtulmanın başka bir planı oyunu bir bozsunlar kesinlikle türkiye sınırlari içinde yaşatılmacaklar ölü veya diri bu ülkeden def olup gidecekler son şanslari ülkemiz tekneloji bakımından da çok gelişti hamdolsun kadınlarini dahi ülke dışına yetişkinlerine kesinlikle daha acima yok kırkyıldır askerimize pusu kurup kendinize gerilla dediniz bunu unutmuyoruz hükümetimize güvenip sabırla sonucu bekliyoruz ne diyarbakırda ne şırnakta slogan atamiyacaksiniz sesiniz çıkmayacak hangi ırktan olursan ol beni ilgilendirmiyor bende başka bir hırkım en üstün hırk ta benim yamyamlıktan geliyorum ama şu anda müslümanım elhamdülüllah

10
11
yanıtYanıtla
haha:

adam Tümgeneralhala bu nediyor diyor ) ak ak ak ak akpkk

2
13
yanıtYanıtla
allohasan:

zamanında pkkya kök söktüren bu adamı kimlerin emekli edip postaladığına bakarmısınız ulusalcı ecevit mason sülo ve laikliğin bekçisi or general ismail hakkı raradayı ve bu ekip aynı zamanda erbakanıda baştan indiren adamlar aynı ekip şu meşhur 28 şubatçılar bu ülkede ecevit halen dürüst ve ulusalcı diye anılıyor ya yanarımda ona yanarım

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title