Haberler

Ordu'da otomobil dereye uçtu, 2 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ordu'nun Kumru ilçesinde, bir yakınlarının cenaze törenine giderken otomobilin dereye uçması sonucu hayatını kaybeden Alaattin Bükü (57) ile eşi Nuray Bükü (56), yan yana toprağa verildi.

ORDU'nun Kumru ilçesinde, bir yakınlarının cenaze törenine giderken otomobilin dereye uçması sonucu hayatını kaybeden Alaattin Bükü (57) ile eşi Nuray Bükü (56), yan yana toprağa verildi.

Kaza, dün ilçeye bağlı Erikçeli Mahallesi'nde meydana geldi. Alaattin Bükü yönetimindeki 61 AR 844 plakalı otomobil, yağışlı hava nedeni ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaklaşık 20 metre savrulduktan sonra dere yatağına yuvarlandı. Bükü'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis bölgede arama çalışması başlattı.

İLÇE GİRİŞİNDEKİ KAMERALAR İNCELENDİ

Yol üzerinde yapılan arama-kurtarma çalışmalarında çiftin izine rastlayaman ekipler, ilçe girişindeki MOBESE görüntülerini izledi.Çiftin ilçeye giriş saatini belirleyen ekipler, arama-kurtarma çalışmalarını dere kenarında yoğunlaştırdı. Akşam saatlerinde ekipler, dere içerisinde otomobil olduğunu fark etti. İncelemede otomobilin Alaattin Bükü'ye ait olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü ile yanında bulunan eşi Nuray Bükü'nün hayatını kaybettiğini belirlendi. Otomobilden çıkarılan çiftin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna götürüldü. 4 çocuğu olan çiftin, Nuray Bükü'nün teyzesinin eşi İsmet Boday'ın cenazesine katılmak için Ordu'nun Ünye ilçesinden yola çıktıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan incelemenin ise devam ettiği bildirildi.

CENAZE KUMRU'YA GETİRİLDİ

Alaattin Bükü ile Nuray Bükü'nün cenazeleri yakınları tarafından hastane morgundan alınarak, Kumru ilçesine getirildi. Çift için burada cenaze töreni düzenlendi. Bükü çifti, Halvacıoğlu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şenyurt Mahallesi'nde yan yana toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kumru Ordu Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu?
Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title