Haberler

Önder Sav'dan CHP'ye Nezaket Ziyaret

Güncelleme:

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, bir düğüne katılmak için geldiği Adana'da CHP İl Örgütü'nü ziyaret etti.

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, bir düğüne katılmak için geldiği Adana'da CHP İl Örgütü'nü ziyaret etti. Partililere seslenen Sav, "Gelişimin siyasi bir boyutu yok. CHP'nin neredeyse her kademesinde görev aldım. Partiyi ziyaret etmemek nezaketsizlik olurdu" dedi.

Eski CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal'ın oğlunun düğününe katılmak için kente gelen Önder Sav, eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay ve Parti Meclisi Üyesi Tekin Bingöl ile birlikte CHP Adana İl Örgütü'nde partililerle buluştu. Eski CHP Adana Milletvekili Kemal Sağ ve eski Genel Başkan Yardımcısı Gaye Erbatur'un da eşlik ettiği Önder Sav, partililerle tek tek tokalaştı. CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Kemal Toros tarafından karşılanan Sav'a partililer de ilgi gösterdi.

'NEZAKETSİZLİK OLURDU'

Ziyarette konuşan Önder Sav, uzun süredir Adana'ya gelmediğini belirterek, "Anladım ki ben Adanalıları özlemişim, Adanalılar da beni özlemiş. Gördüğüm bu sıcaklık bizi mutlu etti. Adana'ya gelişimizin siyasi bir boyutu yok. Ancak uzun yıllar, gençlik kollarından genel başkanlık hariç neredeyse her kademede görev aldım. CHP'yi ziyaret etmemek nezaketsizlik olurdu" diye konuştu.

Siyasi bir mesaj vermek istemediğini de söyleyen Önder Sav, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ileri sürerek iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Önder Sav Ali Oksal Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title