Haberler

Önder Sav, CHP'den Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan Önder Sav, "Ben bir ön seçim sevdalısıyım. Kaderimi hiçbir zaman ön seçim yapıldığında parti yetkililerine bırakmadım" dedi.

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu. Başvurusunu CHP Genel Merkezine gelerek yapan Sav, kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.

BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Sekreteri Önder Sav, partinin genel merkezine gelerek Ankara 1. Bölgeden aday adaylığı için başvurdu. Kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Sav, içeriye girerek yetkililere belgelerini teslim etti.

"BEN BİR ÖN SEÇİM SEVDALISIYIM"

Başvurunun ardından kameraların karşısına geçen Sav, parti meclisinin ön seçim kararı üzerine aday olduğunu belirterek, "CHP Ankara 1 numaralı seçim bölgesinden adaylığımı koymak üzere geldim. 15 Şubat'ta parti meclisimiz Ankara'da ön seçim kararı alınca burada olan olmayan birçok dostumuz benim ön seçimden aday olmamı istediler ve bu zamana kadar pek çok partilinin, pek çok örgüt emekçisiyle ve pek çok bu partiye hizmet vermiş kişilerle görüşerek bu kararı verdim. Aniden bir karar vermedim. Eğer parti meclisimiz merkez yoklaması kararı almış olsaydı ben aday olmazdım. Ama sınırlı olanaklı da olsa 6 milletvekili olan bir yere, 4 tane kontenjan konmasına rağmen sınırlı olanaklara karşın ön seçime girip örgütümüzün tercihini denemek, beklemek, sınamak istedim. Beni bilenler bilir CHP'de her ön seçim olduğunda aday olan bir arkadaşınızım. Ben bir ön seçim sevdalısıyım. Kaderimi hiçbir zaman ön seçim yapıldığında parti yetkililerine bırakmadım. Sadece bugüne mahsus değil. Rahmetli Bülent Ecevit'ten bu yana ön seçime girerek örgüt tercihlerine açık olduğumu herkes bilir. Şimdi de böyle bir tercih noktasındayım. Sakın ola ki bu binadaki yönetici arkadaşlarımızı eleştiriyor değilim. Parti meclisinin merkez yoklaması benim içimi ısıtmaz. O nedenle ön seçime girmeyi karar kıldım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Önder Sav Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

OTTOMAN EMPİREMobil-ANDROID:

hacca gitmeyi araplara para kaptırmak olarak tanımlayan bi insan bu insan dedim saygımdan. siz hala akp ye iftira atın

9
6
yanıtYanıtla
izmirliii:

vahhhhhhhhhh chp ye

14
0
yanıtYanıtla
BRAVOOO:

HELAL OSUN SANA SAV. . . . CHP YE SENİN GİBİ ADAY YAKIŞIR. . . 100 YAŞINA KADAR KARİYER YAP CHP DE. . . . SENİN GİBİ İNSANLAR OLSUN Kİ OLMAZ DA HANİ YANILIP ŞAŞIRIP OLAR YA CHP İKTİDAR OLURSA KARNE DAĞITIMI SEN YAPARSIN. . . EKMEK TÜP. YAĞ GENÇLER BİLMEZ . . . BRAVOOOO KUTLARIM SENİİİ

9
3
yanıtYanıtla
egeli:

bunun leşini yıkayan imama yazıklar olsun

7
4
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

80yasına geldi hala vekil olma derdinde bırak bu isleride git ölmeye bu nasıl bir ego

8
1
yanıtYanıtla
okuyun:

öh desen ölecen kalacan daha ne vekilliği arkadaş

8
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

adam başka hiçbir şeyden anlamıyorki bir iş yapsın. en iyi anladığı iş siyasi hizipcilik.

7
1
yanıtYanıtla
Mechul:

Neyin peşindesin SAV bırakın gençliğe yol verin artık

7
1
yanıtYanıtla
insanoglu:

Nerilerdesin len özleyi verdik gari

1
7
yanıtYanıtla
2 yüzlü demkratlar:

Avrupada faşist dikta rejimleri hüküm sürerken, tek parti iktidarından kendi insiyatifi ile vazgeçerek ikti, darı kendi eliyle muhalefete teslim eden tek ülke T. C ve tek idareci İsmet İnönüdür, Bu ülkede demokrasinin önünü açan bir parti gene, demokrasi açısından öncülük yapmıyor ve adaylarını ön seçimle seçiyor, Hani şu yıllarca parti başkanı sultasına son verilsin dediğimiz olayı CHP ilk uygulamayı başlattı, Birileri teslim aldıkları demokrasiyi tek adam idaresine götürmek için uğraşırken, partisini ve tüm ülkeyi demir yumrukla idare etmek için her yolu denerken K. Kılıçdaroğlu partsinde 3. sıradan aday oluyor, M, Vekillerinin büyük çoğunu partlililere seçtiriyor, AKP nin yok ettiği, demokrasi hukuk ve adalet CHP sayesinde gene ülkeye hakim olacak, Kim olursa olsun, kumpaslarla, iftiralarla değil bağımsız ve tarasız hukuk önünde hesap verecek ve insanlar gene hukuk ve adalete güvenecklerdir

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title