Haberler

Önce Mahalle Turu Sonra İftar

Güncelleme:

Ulus Mahallesi sakinleri, Gebze Belediyesi'nin mahalle iftarında buluştu.

Ulus'ta büyük iftar

İftar öncesi Ulus'ta AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte inceleme turuna çıkan Başkan Köşker, "Mahallemizin yüzde 90'lık kısmında doğalgaz çalışmaları da tamamlandı. Bayram sonrasında kalan sokak ve bağlantılarında doğalgaz hattı çalışmalarına başlanacak ve tamamlanacak inşallah" dedi.

MAHALLE TURU

Gebze Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahalle ve köyde düzenlenen mahalle iftarlarına vatandaşların ilgisi ve katılımı yoğun oluyor. Gebzeli hemşerileriyle her akşam farklı bir mahallede verilen iftar yemeğinde ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar saatinden önce mahallelerde incelemelerde bulunuyor.

SOKAK SOKAK GEZDİ

Önceki akşam Ulus Mahallesi sakinlerine iftarda konuk olan Başkan Köşker, bölgeyi sokak sokak dolaşarak tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Hizmetlere ilişkin vatandaşların önerilerini dinleyen Başkan Köşker'e mahalle turunda AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akgün, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri eşlik etti.

DOĞALGAZ TAM GAZ

Vatandaşların sıkıntılarını yaşadıkları mahallelerde bire bir kendilerinden dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları yerinde veriyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Ulus Mahallesi'nde üstyapı çalışmalarının da büyük oranda tamamlandığını belirten Başkan Köşker, "Mahallemizin yüzde 90'lık kısmında doğalgaz çalışmaları da tamamlandı. Bayram sonrasında kalan sokak ve bağlantılarında doğalgaz hattı çalışmalarına başlanacak ve tamamlanacak inşallah" dedi. Vatandaşlara hizmetleri soran Başkan Köşker ayrıca, mahalle esnafına da konuk olarak hayırlı işler diledi.

HOŞ HATIRALAR

Mahalle ve esnaf turunun ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve beraberindeki heyetle birlikte iftar yemeğinin verileceği Ulus İlköğretim Okulu bahçesine gelen Başkan Köşker, burada mahalle sakinlerini selamladı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Köşker, "Çocuklarımız Ramazan'ın önemini kavrayamadan büyüyor. Hayatında Hacıvat-Karagöz görmeyen çocuklarımız var. Orta oyunu veya meddahı bilmeyen çocuklarımız var. Amacımız geleneksel ramazan gecelerimizi yaşatıp çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak" dedi.

PAYLAŞMA AYI

Başkan Köşker'in ardından mahalle sakinlerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, sevginin, hoşgörünün ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayının Gebze'de tüm güzellikleriyle birlikte yaşandığına dikkat çekti. Okur konuşmasında ayrıca, bereketin simgesi olan Ramazan sofralarının mahallelerde kurulmasını sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ve bu çalışmalarda emeği bulunan belediye personelini kutladı. Konuşmaların ardından yapılan yemek duasıyla aynı sofra etrafında oruçlarını birlikte açan Ulus sakinleri, gezici TIR'da sahnelenen oyunları ilgiyle izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Okur Adnan Köşker Gebze Ulus Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title