Haberler

Öldürdüğü 3 Yakını İçin 3 Kez Ömür Boyu Hapsi İstendi

Güncelleme:

Burdur'da; babası, ayrıldığı eşi ve baldızını öldürüp bir kişiyi de yaralayan Hasan Küçük hakkında 3 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde, babası, ayrıldığı eşi ve baldızını öldürüp, bir kişiyi de yaralayan Hasan Küçük hakkında, tasarlayarak adam öldürmek ve kasten öldürmeye teşebbüs suçlarından 3 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde 10 Eylül'de meydana gelen olayda ayrıldığı eşi ile çocuklarının velayeti yüzünden tartışan 36 yaşındaki Hasan Küçük, ayrıldığı eşi 40 yaşındaki Gamze Kaya ve baldızı 20 yaşındaki Dudu Erez'i, ardından Ağlasun yol kavşağında babası 73 yaşındaki Mustafa Küçük'ü öldürdü. Hasan Küçük, tesadüfen olay yerinden geçen Gökhan Tanrıöver'i de ağır yaraladı. Babasını 5 yaşındaki kızı Sinem Küçük'ün gözleri önünde öldüren Küçük, daha sonra aynı silahla intihara kalkıştı.

Tedavisinden sonra tutuklanan Hüsün Küçük ifadesinde, eşiyle çocuklarının velayeti yüzünden tartıştıklarını ve bu sebeple bir anlık cinnet getirerek cinayet işlediğini ileri sürdü.

Hasan Küçük hakkında, TCK'nın 82/1-a maddesi gereğince tasarlayarak adam öldürmek ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 kez ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Dava önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Küçük Hasan Küçük Ağlasun Burdur Politika Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

Bakmadan Geçme

Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Uğurcan Çakır hangi takımda oynuyor? Uğurcan Çakır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Altay Bayındır hangi takımda oynuyor? Altay Bayındır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Mert Günok hangi takımda oynuyor? Mert Günok hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Digitürk TRT Spor hangi kanalda 2024? Polonya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Polonya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Polonya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Polonya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Arda Güler neden yok? Polonya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? EURO 2024 Arda Güler milli takımda mı? Basketbol şampiyonluk play off serisi kaç maç? #127936 Fenerbahçe Anadolu Efes hangi kanalda? Ortalama 70 olunca teşekkür alınır mı? Kaç puanla teşekkür alınır? 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 puanla teşekkür alınır mı? POL hangi takım? POL açılımı ne? 10 Haziran Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Polonya Türkiye maçı CANLI izle! (HD) 10 Haziran Polonya Türkiye maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title