Haberler

Okyanusun Derinlikleri Yeryüzüne Çıkıyor

Güncelleme:

Cengiz Abazoğlu işbirliği üçüncü sezonunda da tüm hızıyla devam ediyor.

İSTANBUL FASHION WEEK'DE adL+CENGİZ ABAZOĞLU'NUN MERAKLA BEKLENEN KOLEKSİYONUN ADI; "DEEP DREAM"

Türk modasında dev buluşma olarak nitelendirilen ışıltılı kadının Türk markası adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu işbirliği üçüncü sezonunda da tüm hızıyla devam ediyor. Abazoğlu'nun adL için hazırladığı merakla beklenen 2013 İlkbahar – Yaz koleksiyonu "Deep Dream" 12 Ekim'de İstanbul Fashion Week'te (IFW) görücüye çıkıyor.

adL+Cengiz Abazoğlu "Deep Dream" koleksiyonu IFW de izleyenleri okyanusun derinliklerine uzanan, mavi yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Işıltılı kadının Türk markası adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu işbirliğinin üçüncü sezonunda, 12 Ekim Cuma saat 20.00'da Antrepo no:3 Karaköy'de gerçekleşecek olan "adL+CENGİZ ABAZOĞLU "Deep Dream" defilesi farklı sürprizleriyle göz kamaştıracak.

Abazoğlu merakla beklenen koleksiyon ile ilgili; Okyanusun derinliklerini yeryüzüne çıkardım. 2013 İlkbahar – Yaz "adL+Cengiz Abazoğlu Deep Dream" kadında, huzur, zarafet, şıklık ve seksiliği ön plana çıkaracak. Mor, kırmızı, turkuvaz, beyaz, pudra renkleriyle koleksiyon yeryüzüne düşen cemreden hemen sonra, ışıltılı adL kadınının tercihi olarak adL mağazalarında yerini alacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Abazoğlu İstanbul Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title