Haberler

Okul Sütü İhalesi Onaylandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, 6 Kasım’da yapılan okul sütü ihalesi onaylandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, 6 Kasım'da yapılan okul sütü ihalesi onaylandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca yapılan açıklamaya göre, Okul Sütü temini 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 19/a maddesine göre "Açık İhale" usulüyle 06.11.2014 Perşembe günü yapılan ihale onaylandı. Program kapsamında özel okullar dahil, yaklaşık 34 bin bağımsız anaokulu, anasınıfı ve ilkokulda 5 milyon 800 bin öğrenciye haftada 3 gün, 378 milyon 145 bin 312 adet 200 mililitre sade, yağlı UHT süt dağıtılacak.

Okul sütü için 6 Kasım'da yapılan ihalede en düşük teklifi birinci kısım (Doğu Anadolu- Ege Bölgesi) için Yörükoğlu Süt, üçüncü kısım (Karadeniz- Marmara Bölgesi) için Ak Gıda, dördüncü kısım (Akdeniz Bölgesi) için Güney Süt vermişti. Bakanlık söz konusu tekliflerin onaylanmasına, ikinci kısım (Güneydoğu Anadolu-İç Anadolu Bölgesi) için verilen tekliflerin, yaklaşık maliyetin üzerinde olması nedeniyle ihalenin iptaline karar verildi.

Eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde okullarda sütlerin bulunmasını sağlayacak şekilde ikinci kısım için yeniden ihale yapılacak.

Okul sütü dağıtımı okulların açıldığı 9 Şubat 2015'te başlayacak ve 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi boyunca devam edecek.

Okul Sütü dağıtımı okulların açıldığı 09.02.2015 tarihinde başlayacak ve 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi boyunca devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title