Haberler

Okul Öncesi Eğitimi İle İlgili Hazırlıklar Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

Okul Öncesi Eğitimle ilgili hazırlıkları değerlendirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün başkanlığında Okul Öncesi Eğitimden sorumlu 4 Merkez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve bağımsız anaokulu müdürlerinin de katılımıyla Suphi Öner Öğretmenevinde bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Gül, "Bu toplantıyı okul öncesi eğitimde okullaşma oranlarını artırmak, sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla düzenledik. Sayın Valimizin katkılarıyla okul öncesi eğitimde okullaşma oranlarımız son üç yılda giderek yükselmiş. 49'uncu sıradan 12'inci sıraya sonrasında ise Türkiye 1'inciliğine ulaşmıştır. Hedefimiz bu öğretim yılında 3-5 yaş grubunda yüzde 100 okullaşma hedefine ulaşmaktır" dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri arasında yer alan öğrenci kayıtları, aidatlar, okulların ihtiyaçları, acil yapılacak işler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Suphi Öner Hasan Gül Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title