Haberler

Oğuz Tansel'in kitapları Odunpazarı kütüphanelerinde

Güncelleme:

Şair ve halk bilimci Oğuz Tansel'in oğlu Prof. Dr. Aysıt Tansel, babasının kitaplarını Odunpazarı Belediyesi Fakir Baykurt ve Hasan Hüseyin Korkmazgil Halk Kütüphanesine bağışladı.

Şair ve halk bilimci Oğuz Tansel'in oğlu Prof. Dr. Aysıt Tansel, babasının kitaplarını Odunpazarı Belediyesi Fakir Baykurt ve Hasan Hüseyin Korkmazgil Halk Kütüphanesine bağışladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aysıt Tansel, 'masalcı baba' olarak bilinen babası şair ve halk bilimci Oğuz Tansel'in 104'üncü yıl doğum günü nedeniyle kitaplarını Odunpazarı Belediyesi Fakir Baykurt ve Hasan Hüseyin Korkmazgil Halk Kütüphanesine bağışladı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a mektup da yazan Aysıt Tansel, kütüphanelere gönderdiği kitaplardan Başkan Kurt'a da hediye etti. Mektubunda Kazım Kurt'un Odunpazarı için yaptıklarına hayran olduğunu dile getiren Tansel, Odunpazarı Belediyesi'nin 23 halk kütüphanesi olmasını büyük bir başarı olduğunu söyledi. Tansel'in mektubunu ve hediye ettiği kitapları alan Başkan Kurt, Prof. Dr. Aysıt Tansel'i arayarak teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Fakir Baykurt Oğuz Tansel Odunpazarı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title