Haberler

Öğretmeni Oldukları Okulu Kendileri Temizliyorlar

Öğretmeni oldukları okulu kendileri temizliyorlar Köy okulunda öğretmenlerin hummalı temizlik çalışması Evlerinden getirdikleri temizlik malzemeleri ile okulu baştan aşağı temizliyorlar Okul Müdürü Osman Doğan : " Bir avuç güzel insanın ortaya çıkarttığı enerji"KARABÜK - 2017-2018 yeni...

Öğretmeni oldukları okulu kendileri temizliyorlar

Köy okulunda öğretmenlerin hummalı temizlik çalışması

Evlerinden getirdikleri temizlik malzemeleri ile okulu baştan aşağı temizliyorlar

Okul Müdürü Osman Doğan :

" Bir avuç güzel insanın ortaya çıkarttığı enerji"

KARABÜK - 2017-2018 yeni eğitim öğretim yılı kapsamında ders zili çalmasına kısa bir süre kala okullarda yeni dönem hazırlıkları başladı.

Karabük'ün Cumayanı köyünde bulunan 3 katlı okulda görevli öğretmenler de imece usulü ile evden getirdikleri temizlik malzemeleri ile sınıfları baştan aşağıya temizleyerek yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor.

İçerisinde İlkokul, İmam Hatip ve Ortaokul bölümlerinin bulunduğu Cumayanı köyü okulunda görevli öğretmenler kendi evlerinden getirdikleri temizlik malzemeleri ile su kaplarından yaptıkları kovalarla, sınıfların cam ve sıralarını adeta bir bayram hazırlığı edasında temizliyor. Değişik branşlar görevli bayan öğretmenler sınıfları tek tek temizlerken, erkek öğretmenler ise bozuk yada kırılmış olan tuvaletlerde musluk ve lavaboları değiştirdi. Bir bayan öğretmen ise bebek arabasında 1.5 yaşındaki bebeğini uyutup diğer meslektaşları gibi cam ve sıraları tek temizledi.

"Bayramdan daha çok heyecanlıyız"

Müzik öğretmeni Esma Paçaman, kendi aralarında böyle bir fikrin çıktığını söyleyerek, " Hülya öğretmenimiz bize öncülük etti ve durumu okul müdürümüze söyleyince hemen işe koyuldu. Herkes kovaları, bezleri ve temizlik malzemeleri evlerinden getirerek işe koyulduk. İnanır mısınız bayramdan daha heyecanlıyım. Sınıfları öğrencilere hazırlıyoruz. Eğitim yuvasına geldiklerinde değişiklik görmelerini istiyoruz. Hem çocuklar adına hem de kendi adımıza şimdiden çok heyecanlıyız" dedi.

" Bir avuç güzel insanların oluşturduğu enerji"

Eline hortum alarak sınıfları ve koridorları hortumla yıkayarak öğretmenlere destek veren okul müdürü Osman Doğan, kendisinin de okula 2 ay önce atandığını söyledi.

Okulda görevli bir bayan öğretmenin okulun temizliğine katkı sağlamak istiyoruz teklifi ile kendisine gelindiğini kaydeden Doğan, " Kendi aramızda ufak bir toplantı yaparak kısa bir sürede çok güzel bir enerji ortaya çıktı. Bir avuç güzel insan diyorum ben onlara, gencecik fidan öğretmenler. Okulumuzu 2017-2018 eğitim öğretimde kendi ellerimizle hazırlıyoruz. Cumayanı köyümüz merkeze 20 kilometre dışarda olup kendine mahsusu özel sorunları ile beraber okulumuza da bunların bir kısmı yansıyor. Biz bunları öğretmenlerimizle temizlik noktasında elbirliği ile başladık. Hatta öğretmenlerimiz temizlik malzemelerini kendi evlerinden getirdiler. Okulumuzda bu enerjiyi fark eden köylülerimizde bizlere yardımcı olup ortaya güzel bir farkındalık çıktık. Bu inanıyorum ki, önümüzdeki günlerde eğitim öğretim kalitesi ve çocuklarımıza yansıması da iyi olacak.

Okulumuzda yaptığımız bu iş tam bir imece usulü. Bu bizim genlerimizde var. Yeter ki güzel insanlar bir araya gelebilsin. O enerji kendiliğinden ortaya çıkıyor. Öğretmen arkadaşlarımızdan böyle bir teklif geldiğinde benim için farklı bir kazanım ve duygu oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Doğan Karabük Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title