Haberler

Öğretmelere Etwınnıng Projesi Avrupa ve Ulusal Kalite Belgeleri Verildi

Güncelleme:

Ulusal ve Avrupa Kalite ödülü kazanan öğretmenlere belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından takdim edildi.

Avrupa Birliği eTwinning projeleri kapsamında Gaziantep'te hazırladıkları projelerle Ulusal ve Avrupa Kalite ödülü kazanan öğretmenlere belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından takdim edildi.

Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amacıyla ülkemizde Kasım 2013 itibariyle eTwinning portalına 20 bin 632 okuldan 34 bin 545 öğretmenimiz üye olurken, bu güne kadar toplam 6 bin 617 çevrimiçi proje gerçekleştirildi.

2013 yılı içinde halen yürütülen bin 211 projeden 94'ü Ulusal Kalite Belgesi ile ödüllendirilirken bunlardan 56'sı ise Avrupa Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

Gaziantep'ten iki öğretmen de 3 Ulusal Kalite Belgesi ve 3 Avrupa Kalite Belgesi alarak büyük bir başarıya imza attı. Karacaoğlan İlkokulu İngilizce Öğretmeni İnci Arslan ve Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Emine Can'a kalite belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında düzenlenen programa okul müdürleri Atakan Arslan ve Mehmet Akdoğan da katıldı.

Başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini ileten İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin; Avrupa Birliği projelerinin öğrenciler ve öğretmenlerimiz açısından kişisel gelişimleri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Program belgelerin ve çeşitli hediyelerin verilmesi son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Ekrem Serin Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title