Haberler

Madenci Babası: Oğlum Rüyama Girse Göndermeyeceğim

Güncelleme:

Ermenek'teki maden kazasından haber beklerken yırtık ayakkabılarıyla tüm Türkiye'yi duygulandıran baba Recep Gökçe, "Oğlum bir rüyama girse göndermeyeceğim." dedi.

Ermenek'teki maden faciasında mahsur kalan işçilere ulaşma çabaları sürerken "Gitti mi benim oğlan şimdi saklamayın" sözleri ve cenaze törenindeki yırtık ayakkabılarıyla hafızalara kazınan Recep Gökçe, kaza sonrası kutlanan ilk Babalar Günü'nde kaybettiği oğlu Tezcan Gökçe'yi yine özlemle anarak, "Oğlum bir rüyama girse göndermeyeceğim." dedi.

"GİDEN GİTTİ"

Ermenek'teki kömür ocağında 28 Ekim 2014'te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 18 işçiden Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe (77), ilerleyen yaşına rağmen torunları, gelini ve eşi için ayakta durmaya çalışıyor. Kaza sonrası bekleyişi sürerken endişesini "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" sözleriyle dile getiren ve tüm Türkiye'yi ağlatan eşi Ayşe Gökçe'yi oğullarının kaybından dolayı teselli edememenin üzüntüsünü yaşayan Recep Gökçe, Babalar Günü dolayısıyla AA muhabirine yine duygu yüklü açıklamalarda bulundu.

"Evlat acısı çok zor" diyen Gökçe, oğulları hayattayken belli bir düzenleri olduğunu, mutlu bir yaşam sürdüklerini anlattı.Böyle bir şeyin başlarına geleceğini tahmin bile etmediklerini ifade eden Gökçe, "Ama maalesef böyle bir acı olay yaşandı" dedi. Ölümünden sonra hiç gülmediği oğlu Tezcan'ın yokluğuna bir türlü alışamadığını ifade eden Gökçe, "Eşim, Tezcan hala evin bir köşesinden çıkıp gelecekmiş gibi umut ediyor. O gün bugündür ağlıyor. 'Giden gitti, geri gelecek mi, ağlama' desem de ağlıyor. Ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama bazen dayanamıyorum" diye konuştu.

"OĞLUM BİR RÜYAMA GİRSE GÖNDERMEYECEĞİM"

"Tutarım kolundan 'gitme oğlum' derim. "Yaşadığı çaresizliği dile getiren ve ellerinden hiçbir şey gelmediğini belirten Gökçe, "Tezcan'ı rüyamda hiç görmedim. Onu en azından rüyamda görmek istiyorum. Oğlum bir rüyama girse göndermeyeceğim. Tutarım kolundan 'gitme oğlum' derim. Biliyorum uyanıversek yine bir şey yok ama olsun. Çok özledim. Bir çıkıp gelse, denk getirsem 'bir daha elime geçmez, gider' diye cebime katarım. Gitti, uçtu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Babalar Günü Recep Gökçe Türkiye Ermenek Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (33)

GAKKOŞ:

BU ÜLKEDE ZENGİNLERİN CENAZESİ BİLE BAŞKA OLUYOR. . BAŞKA YERE GÖMÜLÜYOR, BAŞKA HOCALAR NAMAZINI KILIYOR. . . OLAN GARİBANA OLUYOR. . . AMA ORADA HERKES EŞİT . . . . BİR ANLASALAR. . . . .

58
0
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

BU ÜLKEDE BÖYLE İNSANLAR VARKEN O SARAY HARAMDIR , HARAM. . . . ZATEN UĞULUDA GELMEDİ. . . BAŞINI YİYECEK. . . . . .

40
9
yanıtYanıtla
ErsinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Muhammed kardeşin Ali sırdaşın Hızır yoldaşın olsun amca insallah girer rüyana

42
0
yanıtYanıtla
KÜRT:

allah sabır versin. ama madenleri rüşvetle denetlemeyenler utansın.

40
1
yanıtYanıtla
FsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onlar şehit oldular geride kalanlara allah sabır versin

33
0
yanıtYanıtla
Dara:

Bu İnsanın / Babanın Sözlerini Duyunca . . Hiç Sevmediğim '' LANETLEMEK '' Zorunluluğumu bu Facianın Sorumlusu ve Özellikle AK Saraylarda Yaşayan Yetim Hakkı Yiyenlere Kusmaktan Başka Elimden Gelen Şey Yok. . . . . ((((

22
10
yanıtYanıtla
YörükmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu isin fitratinda var yurdumun insaninin cocugu karin tokluguna calisirken can verir siyasilerin cocuklarida gemicikler kasaciklar kutucuklar biriktirir

28
4
yanıtYanıtla
adam:

Ah babacigim ne yürekler yandi, ne acilar cekildi. . . Bunlarin hesabi sorulmayacak gibi, sorumlular yine yüzde 40 alip bütün pisliklerinden temizlenmek üzere. Olan gidene oldu, geriye kalan acisiyla basbasa kaldi:. .

28
3
yanıtYanıtla
KapadokyalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın evlat acısı yaşayananlarada hz eyüp peygamberin sabrını versin yoksa bu acı insani yer bitirir allah yardimcıları olsun

30
1
yanıtYanıtla
trakyalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siz nasıl olursanız yöneticileriniz de öyle olurlar", "Amelleriniz yönetcilerinizdir, onlar sizlerin eseridir." amcam üzülme Allah cok yücedir boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hesap soracağı o gün Rabbim sizinle olsun amin

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title