Haberler

Öfkeli Damat; Eşini, Kaynanasını ve Kayınpederini Öldürdü

Güncelleme:

Zonguldak'da öfkeli damat ayrı yaşadığı karısının evini basarak, eşini kaynanasını ve kayınpederini öldürdü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi, ayrı yaşadığı karısının evini basarak, eşini kaynanasını ve kayınpederini öldürdü. Cesetleri yakmaya çalışan şahıs kayıplara karıştı.

EVİ BASTI

Edinilen bilgiye göre; Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü Köyü Eymür Mahallesinde Hüseyin G. (40) saat 17.00 sıralarında eşinin ailesini ikamet ettiği köye geldi. Evi basan damat ayrı yaşadığı eşi Gülay G. (40), kayınvalidesi Fatma Kayabaşlı (59) ve üvey kayınpederi Salih Bostancı'yı (50) pompalı tüfekle vurdu.

CESETLERİ YAKMAK İSTEDİ

Öfkeli damat ardından eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini üzerlerine benzin dökerek yakmak istedi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Karısının yaralı halde pencereden atlayarak bahçeye kaçtığı ve bahçede yanarak hayatını kaybettiği iddia edildi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 3 kişinin cesedi Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın faili Hüseyin G. kayıplara karıştı. Jandarma polis ekiplerine zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (5)

HAYATA KUSMUŞtatbeni_@hotmail.com:

SENİN ALLAH'INA KURBAN OLURUM HELAL SANA VALLAHA HELAL ASLIN ÖYLE YAPMAK GEREK HEPSİNİ YAKACAKSIN...

8
58
yanıtYanıtla
karataha1973-42@hotmail.com:

gördünmü sayın başbakan aileler parçalaniyo önüne geçmen gerek kadına yüz veriyosun evden gidiyor birde erkeği nafakaya mecbur kılıyosun birde zinaya ceza uygulamıyosun ne oluyo eski esin parasını yiyip başkalarıyla sevgi sözcüğünün arkasında ilişki yasiyorlar ben kadınları suçlamıyorum kimse alevlenmesin ama genel seyredin bakın ne oluyor hiçbir erkek yasak ilişkide sevgi aramas ancak sevgi diye kadını kandırır işi gücü yataktır doyana kadar doyunca terk eder iyide eski eşi birakdın parasınıda yedin namusunuda başkalarına teslim ettin terk edildin peki evladının yüzüne nasıl bakarsın devlet büyükleri yanlış yoldasınız inceleyin bence önüne geçin bu işlerin bunatahammül edemeyen eski eş öldürüyor burası türkiye kardeş türk erkeği kıskanır Amerika italya değil bura 10 yıl önceki esini kıskanır hele birde paranı yiyorda başkasıyla yatıyorsa ölüm fermanını imzaladın yazık kimse ölmesin yuvalar yıkımasın

25
0
yanıtYanıtla
yusuf yusufizmitr@hotmail.com:

bende aynı durumdayım sabrediyorm hayata tutunmaya çalışıyorum.ama üstesinden gelemezsem benım ıcınde çözüm bu olcak artık.insanları haklıyken haksız duruma düşürüyor mahkemeler.boşanmaların yüzde seksen beşi evlilerin işlerine karışan ailelerden kaynaklandıgını söylüyor avukatlar.

4
13
yanıtYanıtla
halktanermanogur@hotmail.de:

su coluk cocuklara, kadinlara, yaslilara musallat olan korkaklari gebertesim geliyor Adam dedigin yalniz yasamasini da ilahi takdir geldiginde yalniz ölmesinide bilecek, kimseyi rahatsiz etmeden.

17
0
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

araştırmalara göre türk halkının yarısının psikoloji bozuk.geçim sıkıntısı gün ve gün artıyor.insanlar mutsuz.kadınlar ve erkekler çok kolay birbirinden vaz geçiyor.kadınların her ortamda bulunması ve rahat davranması kıskançlık denilen duyguyu tetikliyor.ve sonuç ortada.....her şeyin maddiyat oldugu bu dünyada bunlar normal buluyorum

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title