Haberler

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu "Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni" ile yeniden perde diyor

Güncelleme:

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun korona virüs vaka sayılarının artması nedeniyle ara verdiği Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni adlı çocuk oyunu, yeniden perde diyor.

13 Şubat Pazar günü saat 13.00'de Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde seyircisi ile buluşacak olan Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni'nde minikler hem güneş sistemindeki gezegenleri tanıyor hem de uzaylı kuklalarla keyifli bir yolculuğa çıkıyor.

DEKORDA İLERİ DÖNÜŞÜM YÖNTEMLERİ UYGULANDI

Oyununun en önemli özelliği ise iklim krizine dikkat çekebilmek için tüm dekorların ileri dönüşüm yöntemleri ile uygulanmış olması… Oyunda gezegenler tanıtılırken, dünyayı korumak için dekorların tamamında atık ve kullanılmayan malzemeler kullanıldı. Kırık huniler, yumurta kolileri, atık kâğıtlar ve niceleriyle yapılan uzaylılar ve gezegenler merak uyandırıyor.

İO VE ENOS'UN MACERASI MERAK UYANDIRIYOR

İpek Uzkalan'ın yazdığı oyunun, dekor ve kostüm tasarımı Çiğdem Öztürk'e, müziği Hüseyin Demir'e, ışık tasarımı ise Ömer Burak Ünal'a ait. Tam bir ekip çalışması ile sahneye taşınan oyunun oyuncu kadrosu da yine Çiğdem Öztürk, İpek Uzkalan ve Hüseyin Demir'den oluşuyor… Black light tekniğinin de kullanıldığı oyunda; Dünya'dan araştırma için uzaya gönderilen astronot şempanze Enos, roketinin arızalanmasıyla varlığından haberi olunmayan bir gezegene iniş yapar. Farklılıklar gezegeni... Bu gezegende güneş sistemindeki her bir gezegenden gelen uzaylılar yaşar. Uzaylıların gezegende kontrolünü sağlayan uzaylı İO, onların birlik içinde yaşamasını kendine görev edinmiştir. Ama bu işi yapmakta çok zorlanır. Çünkü her uzaylının birbirinden farklı özellikleri ve güçleri vardır. İO, Enos ile karşılaşınca işlerin rengi değişir…

BİLETLER BİLETİNİAL, YKSM VE HASAN POLATKAN KÜLTÜR MERKEZİ GİŞELERİNDE

13,20 ve 27 Şubat Pazar günü saat 13.00'de Hasan Polatkan Kültür Merkezi sahnesinde minik

izleyicileri ile buluşacak olan Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni'ni izlemek isteyen vatandaşlar, biletlerini Biletinial, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) ve Hasan Polatkan Kültür Merkezi gişelerinden temin edilebilir. Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar (0 222) numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Polatkan Hüseyin Demir Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title