Haberler

Gözü dönen abi, kardeşini yaralayan genci öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de kardeşinin arkadaşı Furkan Topan'la kavga ettiğini gören İ.E. araya girerek müdahalede bulundu. O sırada Topan'ın elindeki bıçağı alan İ.E. bacağından yaraladığı genci öldürdü. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 17 yaşındaki İ.E. çıkan kavgada kardeşi K.E.'yi aralayan Furkan Topan'ı elindeki bıçağı alarak öldürdü. Polis, olayın ardından İ.E.'yi yakalayıp gözaltına aldı.

KAVGA ÇIKINCA ARAYA GİRDİ

Dün saat 21.00 sıralarında Ulus Meydanı'nda K.E. ile Furkan Topan arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Topan, yanındaki bıçakla K.E.'yi yaraladı. K.E.'nin ağabeyi İ.E. de olaya müdahale edip, Topan'ın elindeki bıçağı aldı.

Gözü dönen abi, kardeşini yaralayan genci öldürdü

HASTANEDE KURTULAMADI

Ardından da Topan'ı aynı bıçakla bacağından yaraladı. Kendisini bıçaklayan İ.E. ile tartışarak Ödemiş Askerlik Şubesi önüne kadar gelen Furkan Topan yere yığıldı. Topan'ın yardımına çevredekiler koşup, bacağındaki kanamayı durdurmaya çalışırken, bir yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Furkan Topan, ihbar üzerine gelen ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki müdahalenin ardından da İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Topan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Kolundan yaralanan K.E. ise Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından şüpheli İ.E.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Gözü dönen abi, kardeşini yaralayan genci öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kavga İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

mesut:

Çözüm idam değil. Çözüm eğitim ama aileden gelen eğitim. Çocukların eline verilen telefon, tabletler ve ne izledileri, oynadıkları belli olamayan oyunları takip edin bütün ebeveynler.. orada kendilerine hayali bir dünya kurup gerçekten yaşıyor hissine kapılıyorlar..

48
9
yanıtYanıtla
habip polat:

Bu aralar birbirine öldürmeler aşırı derece arttı bu neyi gösteriyor acaba hiç düşünüz mü elbette İDAM diye bağırıyor

36
12
yanıtYanıtla
Export 86:

İdam gelince yine bu sıradan katiller idam edilmez idam varken bile toplasan ülkede idam edilenlerin sayısı 20 yoktur

yanıt17
yanıt4
Altay Bozkurt:

BICAK KULLANMADAN, ERKEKCE DELIKANLI GIBI ADAM GIBI YIGITCE DÖGÜSSEYDINIZ OLMAZMIYDI??? ATALARIMIZ BÜKEMEDIGIM BILEGI ÖPERIM DEMIS!

36
3
yanıtYanıtla
aristoteles:

ülkede idam idam diye bagıranlar eleştirenleri idam ederler ormanları yakıp hotel yapanları protesto edenlşeri idam ederler gercekten suclular etmezler şeriatın hangi ülkeye ne getirmiş olduğu huzuru ne mutlulugu gördük türkiyede kagır üzerinde laik ama şeriat füzeninde lait

4
19
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

arkadaş bizde genç olduk bizde kavga ettik o bana vurur ben ona vururdum olay kapanırdı,şimdi bütün gençlerin belinde bıçak silah mertlik kalmadı.

8
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çocuk elinde bıçakla kardeşine saldıran ve yaralayan cinayete teşebbüs eden suçluyu elindeki bıçağı alarak cinayet işlemesini engelliyor kendini korumasın mı katil kardeşini bıçaklarken oturup izlesin mi alkış mı tutsun ne istiyorsunuz herkesin saldırganlara karşı kendini koruma hakkı vardır.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title