Haberler

"Öcalan Takımının Maçlarını İzliyor"

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Öcalan'ın İmralı'daki hayatıyla ilgili detayları paylaştı.

Başbakan Erdoğan, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ve Hürriyet yazarı Taha Akyol, Posta Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını, Kanal D ve CNNTürk'ün ortak yayınında yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin önemli detayları gazetecilerle paylaştı.

"ÖCALAN KENDİ TAKIMININ MAÇLARINI İZLİYOR"

Taha Akyol: Gazeteci olarak bunu anladım dersem doğru olur mu; Hükümet Öcalan'a silah bırkama kosunuda bir tahatüte bulunmadı?

* Doğru.

Taha Akyol: Öcalan hidayete mi erdi de ne oldu bir anda?

* Kimse başkasının hidayete erdi diyemez. Arkadaşlarım radyo meselesi mesela. 11-11-5 metre bir odası var. Bu radyo meselesi karşısında Adalet Bakanıma neden radyo televizyon dedik. Aslında onu bir yerde hayata dahil ettik. Oradan kendi takımını da izliyor. Türkiye'de ne oluyor ne bitiyor görüyor. Jimnastik meselesi neden 1 gün. Her gün yapsın dedim.

Arkadaşları ile görüşmesi. Her gün 1 saat görüşsün.

Bu oradaki insan için çok fazla. Benim verdiğim vereceğim bu kadar. Başka yetkim yok. Bu insan orada mahkum. Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi masanın bir ucunda o bir ucunda Erdoğan demek yenilir yutulur değil.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Enis Berberoğlu Taha Akyol Hürriyet İmralı Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı? Güneş'te patlama mı oldu? ABD'de jeomanyetik fırtına çıktı Mbappe PSG'den ayrıldı mı? Real Madrid'e transfer olacağı iddia ediliyordu 13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title