Haberler

O İş Bende" Filminin Ekibi Malatyalılarla Buluştu

"O İş Bende" filminin yönetmeni ve oyuncuları Malatya'da seyirciyle bir araya geldi.

"O İş Bende" filminin yönetmeni ve oyuncuları Malatya'da seyirciyle bir araya geldi.

Filmin yönetmeni Haydar Işık ve oyuncuları Nilay Toprak ile şarkıcı Doğuş, kentte bulunan bir sinemada vatandaşlarla filmi izledi.

Film gösterimi öncesi yönetmen Işık ve oyuncular, izleyicilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Yönetmen Işık, burada yaptığı konuşmada, Malatya'nın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyledi.

Güzel bir sinema filmi yaptıklarını anlatan Işık, oyuncularını Malatya'ya getirerek böyle bir etkinlik gerçekleştirmenin kendisi için bir borç olduğunu ifade etti.

Oyuncu Doğuş ise Malatya'nın güzel bir şehir olduğunu belirterek, "Sinema biraz yorucu bir iş, titizlikle yapılması gerekiyor. Keyif alarak çalıştık. Sette çok eğlendik. Güzel keyifli bir işti." dedi.

Oyuncu Nilay Toprak da daha önce Malatya'ya geldiğini anlatarak, "Çoğu arkadaşının Malatyalı aynı zamanda yönetmenimiz de Malatyalıdır. Şu an çok güzel bir ortam içerisindeyim ve mutluyum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından filmin gösterimi yapıldı.

Enver Sülük ve Murat Taş'ın senaryosunu yazdığı yerli komedi filmi "O İş Bende", sefa içinde yaşayan fakat varlıklı babasının iflas edip hastalanması sonrası üzerine kalan borçları ödemenin yollarını arayan bir gencin hikayesini odağına alıyor.

Başrollerinde Betül Demirkaya, Nilay Toprak, Nez Demir, Ümit Acar, Selahattin Taşdöğen, Erdi Ünver, Metin Keçeci, Esra Sönmezer ve Şarkıcı Doğuş'un rol aldığı filmi Haydar Işık yönetti.

Kaynak: AA / Güncel

Nilay Toprak Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title