Haberler

Nusaybin'de Bıçaklı Kavga: 1'i Polis 3 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, iş yerinin kepenklerine vurarak gürültü çıkaran çocuklarla, işyeri sahibinin çocukları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, iş yerinin kepenklerine vurarak gürültü çıkaran çocuklarla, işyeri sahibinin çocukları arasında çıkan tartışma, büyüklerin de karıştığı kavgaya dönüştü. Olayda, kavgayı ayırmak isteyen bir polis memurunun da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Nusaybin'de Yeni Turan Mahallesi Mektep Sokak üzerinde bir işyerinin kepenklerine vurarak gürültü çıkaran çocuklar ile iş yerinin sahibinin çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Büyüklerin de dahil olduğu ve bıçakların kullanıldığı kavgada, ikisi de 22 yaşındaki Kemal Erbil ve Hasan Sevinç bıçakla yaralanarak Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yine taraflar arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir polis memuru da aldığı darbeyle yaralandı. Bıçakla yaralanma sonucu ağır yaralanan Hasan Sevinç ilk tedavisinin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Mardin / Nusaybin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Sevinç Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title