Haberler

Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 35 Türk Firması Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Taner Tüzün / Nürnberg, 1 Şubat ( DHA) Dünyanın bir numaralı Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı (Spielwarenmasse 2017) önceki akşam, Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Taner Tüzün / Nürnberg, 1 Şubat ( DHA) Dünyanın bir numaralı Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı (Spielwarenmasse 2017) önceki akşam, Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ulrich Maly'nin katılımı ile yapılan resmi töreninin ardından bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılış töreninde Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül de hazır bulundu.

6 ŞUBAT'A KADAR AÇIK KALACAK

Göz kamaştıran oyuncaklar arasında bebekler, pelüş hayvanlar, tahta oyuncaklar, model trenler, maketler ile tabi ki en son teknik oyuncaklar, robotlar ile faşing kıyafetleri,süsleme kağıtları ve çeşitli aksesuarlar yer aldı.

35 TÜRK FİRMASI

120 Ülkeden 75 bin ziyaretçinin uğrak yeri olan fuarda da bu yıl, ilk kez 35 Türk firması yer aldı.

Bunlardan 18 yıldır fuara katılan Pilsan firması sahibi Oğuzcan Çetinalp, durumdan memnun olduklarını söyledi. Ottonya Firmasından Selcen Armağan ise, fuara ilk kez katıldıklarını dillendirerek, seramik ve tekstil üretimi yaptıkların ve ürün geliştirme çalışmaları üzerinde durdukların söyledi. Oyder Türk Oyuncakçılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Neco oyuncakları sahibi Yakup Kireçci 'de,Türkiye'de oyuncak sektörünün gelişme kaydettiğini, gelecek yıl katılım sayısın 40'a yükseleceğini söyledi.

TÜRK EKONOMİSİNE FAYDA SAĞLIYOR

Firmaları tek tek ziyaret eden Başkonsolos Yavuz Kül, oyuncak sektörünün Türk ekonomisine büyük faydalar sağladığını belirterek, onlara her türlü desteği verdiklerini vurguladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------

Açılış

Genel görüntü

Türk firmaları

Pilsan'dan Oğuzcan Çetinalp DHA' ya konuşuyor

Firmalar

Otttonya firmasından Selcen Armağan DHA 'ya konuşuyor

Genel görüntü

Başkonsolos Yavuz Kül DHA 'ya konuşuyor

Neco firmasından Yakup Kireçci DHA' ya konuşuyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Neco Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title