Haberler

Nurgül Yeşilçay: Yollu mu Olalım?

Güncelleme:

Isparta'da birlikte olduğu adamı kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle öldüren kadına müebbet verilmesine, Nurgül Yeşilçay tepki gösterdi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle akrabası Nurettin Gider'i öldürdü. Olaydan sonra, elinde kesik başla köy meydanına inen kadın, "Namusumu temizledim" diye bağırdı. O zamanlar özellikle kadınların sosyal medyadan destek çıktığı Nevin Yıldırım'a ceza verilmemesi bile gündeme geldi.

SAVCI "TECAVÜZ YOK" DEDİ, KADIN MÜEBBET ALDI

Ancak davanın savcısı Osman Çabuk cinayetin "tecavüz" yüzünden olmadığını ve ikili arasında 3 yıllık bir ilişki bulunduğunu kaydetti.

Bu gelişme üzerine Nevin Yıldırım müebbet hapisle cezalandırıldı. Bu karara tepkiler de gecikmedi.

"ERKEK ÖLDÜRÜNCE İYİ HAL İNDİRİMİ KADIN ÖLDÜRÜNCE MÜEBBET"

Nurgül Yeşilçay ; eşlerini, sevgililerini öldüren erkeklerin, "namusum için öldürdüm" dedikleri için ya da mahkemede hakim karşısına takım elbise ile çıktıkları için iyi hal indirimi almaları ve birkaç yıl hapis cezasına çarptırılmalarına rağmen, sevgilisini öldüren kadının müebbet almasına tepki gösterdi.

Kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacaksa başka türlü olmasını isteyen Yeşilçay, Twitter hesabından şunları söyledi: "Erkek tecavüz edip edip iyi hal indirimi alırken kadınlar tecavüzcüsünü öldürdüğünde ya hapishanede çürüyor ya da ölümü göze alıyor.

"YOLLU MU OLALIM"

Eğer pozitif ayrımcılık yapacaksanız pembe otobüsle değil kadına böyle bi durumda müebbet vermeyerek yapsanıza. Naapalım yollu mu olalım?!!!" yazdı.

Yeşilçay, daha sonra 2013 senesinde 40 yaşındaki bir adamla evlendirildiği gece genital bölgesindeki iç tahribattan ölen 8 yaşındaki Afganistanlı Rowan'ın fotoğrafını yayınladı ve ekledi: "Peki bu ve bunun gibi binlerce küçücük çocuğun sapıkça ölümünden bu zihniyet sorumlu değil mi?"


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nurgül Yeşilçay Nevin Yıldırım Isparta Yalvaç Medya Güncel Güncel Haberler

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkat çeken detay: Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile yapılacak

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkat çeken detay: Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile yapılacak

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Bakmadan Geçme

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

500

Yorumlar (39)

mert mertMobil-ANDROID:

tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kadınlar evlilik dışı iliskilerde herzaman sonunda erkeği satar kari gibi kıvırma lafi ordan geliyor binlerce olay gördüm hepsinde kadin ben namusluyum erkek beni zorladıya gark oluyor bu olayda kadinin kesin bu adamla ilişkisi var ve öldürme olayında kesinlikle tek başına değil iki kere yalan söylüyor

79
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

paramparça dizisinde nurgül; fakir, gururlu, ahlaklı, namuslu bir hanım kızımızı canlandırıyor. ama bir rol bu kadar mı yakışmaz bir insana ya. kadın bildiğin kev a. ş. görünümünde ama rol tam tersi. yok abi yakışmamış bu rol ona. onun yerine şöyle güzel bir kev a. ş. rolünü çok daha iyi kaldırır. yabancılık çekmezdi en azından.

61
6
yanıtYanıtla
selame edün:

ne malsınız la yarın sizinde kızınız karınızı başına gelince yolly dersiniz çekilirsiniz kenara o zaman . oyuncu o lan geri zekalılar. beyninizin iki tarafi bile ilişki kuramazken sizden yurum bekleniyor bide . Allahın rattığı gereksiz varlıklar . . .

12
42
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Burada tecavüz yok gibi duruyor, ilişkiyi örtbas etmek içinde öldürmüş olabilir. Afganistandaki olay ise bir Vahşet. O kültürü toptan ortadan kaldırmalı, bu evlenmeye aracılık eden ve fetva verenlere idam cezasi verilmeli. 8 Yaşında bir kızı evlendirmek sapıklıktır. .

54
0
yanıtYanıtla
Antepli Mobil-IOS:

3 yıllık ilişkisi varmış Nurgül hanım. Tecavüzde yokmuş bol keseden atma oturduğun yerden. Pozitif ayrımcılıkmış

46
5
yanıtYanıtla
fırat23:

kadınla adamın uzun zamandır birlikte olduğu ve tecavüz olayının olmadığı mahkeme tarafından sabit delilleriyle ispatlanmıştır.

45
1
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

yav bunlarinki tecavuz falan degil birbirleriyle yasayip is cikmaza girdimi aralari bozuldumu tecavuze ugradim kestim.nurgul sen kadar karar veren hakimmin savcinin akli yokmu.herkes kim kime dum duma temiz yasam yok artik her yer rezalet

36
7
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

SANATCİ ....MİDEMİ BULANDİRİYOR....

32
4
yanıtYanıtla
eren:

Nurgül de, marion cotillard havası var.

1
32
yanıtYanıtla
Seyhmus artan Mobil-IOS:

Kendisi evliyken başka adamlarla geziyordu sonra bi de dili var

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title