Haberler

NTV Siyah Ekrana Düştü

Güncelleme:

Oğuz Haksever'in sunduğu "Yakın Plan" programı esnasında NTV kanalı bir anda "siyah ekran"a düştü. İzleyiciler yaklaşık 10 dakika siyah ekran izlediler.

NTV'de Oğuz Haksever'in sunduğu "Yakın Plan" programı esnasında NTV "siyah ekran"a düştü.

NTV 10 DAKİKA SİYAH EKRANA DÜŞTÜ

Yaklaşık 10 dakika siyah ekranda kalan kanal, daha sonra NTV'nin logosu ve telefon numarasını ekranlara yansıttı. Yaşanan bu sıkıntı sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti.

"SORUN TAM ANLAMIYLA ÇÖZÜLMEDİYSE DE YAYIN YAPABİLİYORUZ"

Sorunun çözülmesinden sonra açıklama yapan Oğuz Haksever, durumu şöyle anlattı:

"Yakın Plan'a devam ediyoruz ama bir teknik aksaklık konusunda bilgilendirme yapmamız gerekiyor. Bir süre izleyicilerimiz siyah ekran izlediler. Ardından bizim mesleki deyişle 'stil' dediğimiz bir görüntüyü ekranlarınıza verdik. Burada NTV'nin logosu ve telefon numarası yazılıydı. Sorun tam anlamıyla olmasıyla da yayın yapabilmeye elverişli olacak şekilde çözüldü. Böylelikle Yakın Plan'a konuklarımızla devam ediyoruz."

Televizyonculuk dünyasında siyah ekrana düşmek "utanç verici" olarak adlandırılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Oğuz Haksever Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Ssb:

Rtük ün uyarısıdır. Daha fazla yalakalık yapmanız gerekiyordur belkide. Bugün trt fm de bir kasap vatandaş et fiyatları ile ilgili konuşurken biraz iktidara hafifçe dokundu. Spikerler ne yapacaklarını şaşırdılar. Apar topar adamı paketleyip yayından aldılar. Uyu Türkiyem uyu.

45
9
yanıtYanıtla
KazımMobil-IOS:

NTV gibi hükümet yandaşı kanallarının tamamı siyah ekrana düşmelidir

24
24
yanıtYanıtla
Sana Ne Lazım:

Kına iyi gelir tavsiye ederim

yanıt6
yanıt13
Salih dinerMobil-IOS:

Lalegül TV BİR TANE HİÇ DÜŞMEDİ

27
0
yanıtYanıtla
kuvayi milliye:

AKP DEN HER SEY BEKLENIR CUMHURBASKANI MILLETIN SURATINA BAKA BAKA YALAN SOYLUYOR MEMLEKETI YAVAS YAVAS SAVASA SURUKLUYOR KENDI VE ORTADOGU HARITASI ICIN SEN KIMSIN BASKANLIK KIM ONCE MEMLEKETTI KI SORUNLARI HALLET INSANLAR INSAN GIBI YASASIN YUZLERI GULSUN ONDAN SONRA KONUS , YOL YAPMAKLA STADYOM YAPMAKLA, KOPRU YAKMAKLA , SULANENIN KENDININ YANDASLARININ CEBINI DOLDURUYORSUN , FAKIR HALEN FAKIR , ZENGIN ISE ZENGIN , BIR DOGUYA HAKIM OLAMIYORSUNUZ CUNKU O PKK DENILEN LESLERI 13 SENE BESLEDIN , HALENDE BESLIYOSUNUZ , VE HDP DENILEN VATANI BOLMEK ISTIYEN PARTIYI MECLUSTE OTUTTURUP ONLARA MAAS VERIP YUZ YUZE BAKIYORSUNUZ , BOYLE BIR SEY DUNYANIN NERESINDE GORULMUS , HEPSINI ATIN HAPSE KIMDEN KORKUYONUZ , TABII AVRUPA BIRLIGI , GIRMEYIN BU AVRUPA BIRLIGINE ZATEN ONLAR BIZI HIC BIR ZAMAN SOKMAZLAR , KIM YAPAR AKP GORUYOZ NE YAPTIKLARINI ISTIFA EDIN ISTIFA GIDIN PKK ILE DAGA CIKIN , AKP HUKUMETI VE YANDASLARI DEFOLUN GIDIN ARTIK , IKI SAAT KONUSUYONUZ AMA HIC BIR SEY SOYLEMIYONUZ DEFOLUN DUSUN TURKIYENIN YAKASINDAN

19
7
yanıtYanıtla
Iyi arastirin:

onca kanal kapanmis el konulmus 10 dk kapali olsa ne olur abartmayin yaa.

21
4
yanıtYanıtla
tc:

akp işi

14
10
yanıtYanıtla
mustafa:

şü zenginliğe bak işte türkiyede bu Avrupa herhangi bi bartini olumsuz olarak yorumunu yapacaksın atarlar içeri sen bi git avrupaya kıymet bilirsin

yanıt1
yanıt3
TOKAT:

PEK SEYREDİLEN BİR KANAL DEĞİL. HA KARARMIŞŞŞ, HA KARARMAMIŞŞŞŞŞŞ.

12
10
yanıtYanıtla
haydaa:

Bunu da akp yamistir degilmi??

11
10
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title