Haberler

Nöbetçi Dürümcü Kartepe'de Açıldı

Güncelleme:

Hasan Güner'in işletmeciliğini yaptığı Nöbetçi Dürümcü adlı yeni lezzet durağı Kartepe'de açıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın hayırlı olsun dilekleri eşliğinde açılış kurdelesini kestiği yeni işletme konuklarına kebap ikram etti.

Kartepe Sapanca Karayolu üzeri Atakent Mahallesi'nde 80 metrekare kapalı alana sahip bahçesi ile 200 kişiye 14 personeli ile saat 09.00 ile saat 04.00 arası hizmet verecek Kebapçı Hasan Usta'nın Nöbetçi Dürümcüsü'nde kebap çeşitleri yanında tantuni, meşhur Urfa ciğerinden oluşan menü ikram edilmekte.

Yıllarca seyyar dürümcülük yaptıktan sonra kendi iş yerini açan Hasan Güner'in iş yeri açılışına siyasilerin de ilgisi yoğun oldu. Açılışta Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan aday adaylarından Fahim Kılıç ve Hüseyin Üzülmez, CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, Ak Parti Kartepe Belediye meclis üyesi aday adayları, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, mahalle muhtarları ve Kartepeliler hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Ak Parti Sapanca Kartepe Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'a 5 maddelik dosya hazırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title