Haberler

'Niyazi' Karakterini Canlandıran Vural Çelik Seksenler'den Ayrıldı

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin 'Niyazi' karakteri Vural Çelik Seksenler'den ayrıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizinin 'Niyazi' karakteri Seksenler'den ayrıldı. ‘Niyazi’ karakterine hayat veren Vural Çelik, diziye veda etti.

TWITTER'DAN DUYURDU

Çelik, Twitter’dan; Üç sezon "Niyazi" tiplemesiyle benim de bir parçası olduğum "Seksenler" dizisinden ayrılmış bulunmaktayım. Saygılarımla’ açıklamasını yaptı.

'AVRUPA YAKASI' DÖNÜM NOKTASI

Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı. Seksenler 'Niyazi' karakterinden önce Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. Bu dizide kendini gösterdi ve oyunculuğu ile kendisini hayran bıraktı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Vural Çelik Twitter Kırca Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (1)

Niyaziye İş:

İyi olmuş. Çok sevindim.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title