Haberler

Şarkıcı Niran Ünsal, konserinde Devlet Bahçeli'ye övgü yağdırdı

Güncelleme:

Önceki gün Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahneye çıkan Niran Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi çok sevdiğini ve sıkı bir takipçisi olduğunu anlattı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Finduk Festivali'nin son gününde ünlü şarkıcı ve besteci Niran Ünsal, sahne aldı. Sahnede kendi parçalarının yanı sıra birçok sanatçının şarkılarını ve türkülerini de seslendiren Niran Ünsal, dinleyenlerini coşturdu. Sevenlerine seslenen Niran Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye övgüler yağdırdı.

"DEVLETİN BAŞINDA BİR DEVLET BABA OLMAZSA OLMAZ"

Niran Ünsal ayrıca, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın elinden aldığı plaketin ardından yaptığı konuşmada, "Bu arada ben Devlet Baba'nın hayranıyım. Devlet Bahçeli'yi çok seviyorum. Çok tanışmak istiyorum. Hiç bir araya gelmedik. Ama tanışmak istiyorum. Sıkı takipçisiyim. Devletin başında Devlet Baba gibi bir adam olmazsa olur mu?" dedi.

"BEN NEYİ SÖYLERSEM ARKADAN HERKES SÖYLÜYOR"

Niran Ünsal, arabesk sanatçısı merhum Müslüm Gürses'in seslendirdiği "Hangimiz Sevmedik" parçasını söylemeden önce yaptığı konuşmada, "2010 yılına gidiyoruz. Yine benim söylediğim Bu arada Müslüm Baba'yı da rahmetle anıyorum. Sevgiyle duayla anıyorum her zaman. 2010 yılında söylemiştim bu parçayı. Ben söyledim arkadan herkes söyledi. Niye böyle. Ben neyi söylersem arkadan herkes söylüyor. Firuze'yi söyledim 1999'da. Tarkan, İntizar, Muazzez Ersoy söyledi. Hatıran Yeter'i söyledim. Zakkum söyledi. Daha sayayım mı. Kafama sıkar giderim söyledim herkes söyledi. 'Hangimiz Sevmedi'yi söyledim 2010 yılında Hakan Altun, Sibel Can, Seda Sayan söyledi. Aklıma gelenler bunlar ben neyi söylersem arkadan herkes yürüyor" dedi. Konuşmasının ardından Niran Ünsal 'Hangimiz Sevmedik' şarkısını seslendirdi.

DAVUL VE KAŞIKLA ŞOV YAPTI

Niran Ünsal konserinin bir bölümünde ise davul şov yaptı. Davulu omzuna takan Ünsal, çaldığı davulla perküsyon ustalarına taş çıkarttı. Davulla çalan müziğe ritim tutan Niran Ünsal'ın davulla göbek atması konseri izleyen hayranlarını coşturdu. Niran Ünsal, davulun ardından eline aldığı kaşıklarla da hem müziğe ritim tuttu hem de göbek attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Niran Ünsal Akçakoca Düzce Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (35)

-42 AYAK :

BIR ARA SOLCUYDU SIMDI MILLIYETCIMI OLMUS BU

41
5
yanıtYanıtla
Dogru Söyler:

devleti sadece senmi seviyorsun ? O bir dürüstlük abidesi.

15
27
yanıtYanıtla
adsız aslan:

TAKİP EDECEK ADAM BULAMADIN MI. . ÜLKÜCÜLERİN YÜZKARASI. . .

19
19
yanıtYanıtla
vatandaş:

aslan dan çok çakala benziyorsun sen devlet beyin ayagının tozu olamazsın haddini bil. . . . .

yanıt11
yanıt17
kamboçyalı:

adsız aslan adamsın. . .

yanıt11
yanıt10
ece:

çok haklısın

yanıt0
yanıt0
UZAYLI:

NİRAN HANIM BUGUNDEN SONRA CDLERİNİZİ BİRDAHA ALMAM . . .

14
20
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

TÜRKLÜGÜ SAVUNMAK COKMU ZORUNA GITTI

yanıt15
yanıt9
Tim0135:

İsteyen araştırabilir internet elinizin altında püskevitin ailesinde ermeni asıllılar vardır, hiç sormuyonuzmu bu adamın niye halası, teyzesi, amcası, dayısı yok? Varda yok gibi

12
14
yanıtYanıtla
Tim0135:

Türkmen beyi görünen nato ajanı!

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title