Haberler

"Nigar Kalfa" Filiz Ahmet'in Delirdiği Anlar

Güncelleme:

Filiz Ahmet, trajikomik bir banka soyma macerasının anlatıldığı yeni filmi "Kadın İşi Banka Soygunu"nda çok asi.

Acemilikten komediye dönen bir soygunu anlatan "Kadın İşi Banka Soygunu" adlı film, farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık dört kadının banka soygunu macerası anlatılıyor.


Birçok diziye ve filme farklı karakterlerle imza atan Filiz Ahmet, 17 Ocak 2014 tarihinde vizyona girecek yeni filmde, hayatını tehlikeye atan, var olan düzene isyan eden Bilge karakteriyle seyircinin karşısına çıkıyor…

17 Ocak'ta vizyona girecek filmde, trajikomik şekilde gerçekleşen acemi bir banka soygununu anlatan filmde başarılı oyuncu Filiz Ahmet farklı bir karakterle izleyiciyi etkileyecek. Arkadaşı için gözünü kırpmadan hayatını tehlikeye atan, var olan düzene isyan eden, asi ruhlu Bilge karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. "Kadın İşi Banka Soygunu" acemilikten komediye dönen bir soygun ortamında, arkadaş olmanın, dost olmanın, aile olmanın ve aşık olmanın trajik ve komik hallerine dokunuyor.

TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini A. Taner Elhan'ın yaptığı, 17 Ocak 2014, Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak "Kadın İşi Banka Soygunu"nda Ferit Aktuğ, Erdal Cindoruk, Ayşen İnci, ve Gökçe Eyüboğlu da performansıyla göz doldururken; Sadi Celil Cengiz ve Murat Güven Akpınar konuk oyuncu, Ali Erkin Saltukoğlu ise, çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor.

 

Kaynak: Bültenler / Güncel

Filiz Ahmet Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title