Haberler

Nallıhan Belediyesi Çiftçilere Silajlık Mısır Tohumu Desteği Verdi

Güncelleme:

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artıran Nallıhan Belediyesi, Cumhuriyet Alanı'nda üreticilere mısır tohumu dağıttı. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 'Nallıhanlı üreticilerimizin her zaman yanında olacağız, üreticilere şimdiden bereketli olmasını diliyorum.' dedi.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi.

Yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artıran Nallıhan Belediyesi, Cumhuriyet Alanı'nda üreticilere mısır tohumu dağıttı.

Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, "Nallıhanlı üreticilerimizin her zaman yanında olacağız, üreticilere şimdiden bereketli olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Nallıhan Belediyesi Ertunç Güngör Nallıhan Ankara Mısır Tarım Belediye Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title