Haberler

N8'e Marka ve İletişim Direktörü!

Güncelleme:

Sunduğu projelerle farkındalık yaratarak, yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen N8'in İletişim ve Marka Direktörü Dicle Çelik oldu.

Bugüne kadar kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Çelik, bankacılık sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ve perakende sektöründe yakaladığı başarıların ardından yeni görevine başladı.

Sunduğu projelerle farkındalık yaratarak, yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen N8'in Marka ve İletişim Direktörlüğü koltuğu Dicle Çelik'e emanet edildi. Bugüne kadar 25 ilde birçok marka ve kurum için görsel ve mimari projeleri üreten N8, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapmış olduğu çalışmalarla da dikkat çekiyor. Türkiye genelinde sayısız marka ve kurum için mimari çözümler getiren N8, ürettiği özel projelerle de adından söz ettiriyor.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan Dicle Çelik, geçtiğimiz 7 yıl boyunca ayakkabı sektörünün köklü şirketi BETA'da Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olduktan sonra İngiltere'de dil eğitimi alan Çelik, döndüğünde bankacılık sektöründe çalışma hayatına başladı. 11 yıl bankacılık sektöründe çalışarak, özellikle CRM konusundaki başarılarının ardından perakende sektörüne adım atan Çelik, N8'in Marka ve İletişim Direktörü olarak kariyerini sürdürmeye başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Güzel Dicle Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title