Haberler

Mustafa Sever'e Ziyaret

Güncelleme:

"Tarımsal ürünlerimizi başarıyla uluslar arası pazarlarda tanıtacağız"

MBTG'ndan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e ziyaret

TİM ve Ekonomi Bakanlığı tarafından kurulan üç tanıtım gurubundan birisi olan ve kısa adı MBTG olan Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberindeki heyet Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Ahmet Tiryakioğlu MBTG çalışmaları hakkında Sever'e bilgi vererek çalışmaları için destek isteyerek "Tanıtım gurupları ve benzeri oluşumların devlet kurumlarıyla birlikte hareket etmesi, kurumların desteğini alması hedeflenen sonuçlara ulaşılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Ekonomi Bakanlığımız ve ilgili diğer bakanlıklarımızın destekleriyle ulusal ve uluslar arası pazarlarda ürünlerimizin tanıtımını başarıyla yapacağımıza, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki bilinirliliği ve güvenirliliğini arttıracağımıza inanıyoruz."dedi.Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever tanıtım guruplarının sektörlerin gelişmesi, markaların oluşması ve Türkiye'nin dış pazarlarda en iyi şekilde temsil edilebilmesinde önemli rol oynadığını, tanıtım guruplarıyla geçmiş dönemlerde önemli çalışmalar yürüttüklerini bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini belirti.

MBTG Başkan Ahmet TİRYAKİOĞLU, Başkan Yardımcısı Şahin BATALLI, Muhasip Üye Abdurrahman AVCI, Selami MEMİŞ, İbrahim SARI, Celal KADOOĞLU, Salih ÖZMEN, Fahrettin ULUSOY, Aydın SOYYİĞİT ve gurubun sekretaryasını yürüten Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nden Genel Sekreter Salim KOCAER ve Şef Bülent KAYALI katıldığı ziyarette Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'e MBTG'nun yol haritası anlatılarak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Mustafa Sever Türkiye Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title