Haberler

Mustafa Demir'in Avukatı: Bilal'in B'sini Bile Söylemedi

Güncelleme:

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Bilal Erdoğan'ın ismini verdiği iddiaları yalanlandı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in avukatları, sosyal medyada yer alan 'Başbakan'ın oğlunun adını verdi' iddialarına karşılık " Bilal Erdoğan'in B'sini bile söylemedi" dedi.

OPERASYONUN ÜZERİNDEN 4 GÜN GEÇTİ

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu çerçevesinde Mustafa Demir ile Ali Ağaoğlu'nun aralarında bulunduğu çok sayıda kişi savcılığa ifade verdi. Çağlayan'daki adliyede gözaltına alınanların yakınları büyük bir sessizlikle olup bitenleri izliyor. Kimlerin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilip edilmeyeceği için merakla bekleniyor. 17 Aralık'ta başlayan operasyonun üzerinden 4 gün geçti. Resmi gözaltı süreleri dolan şühpelilerin tamamı adliyeye sevk edildi. Sabah erken saatlerde başlayan sorguları 4 savcı yapıyor. İfade alma işlemlerinin büyük çoğunluğu tamamlandı.

SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRAN İDDİA

Fatih Belediye Başkanı Demir'in de sorgusu tamamlandı. Demir yaklaşık 20 dakika ifade verdi. Demir'le ilgili de özellikle sosyal medyada 'Başbakan'ın oğlunun adını verdi' şeklinde bilgiler yer aldı.

"BİLAL ERDOĞAN'IN 'B'SİNİ DAHİ SÖYLEMEDİ"

Demir'in avukatı Ramazan Dinç, Radikal'e şu bilgileri verdi: " Bilal Erdoğan'la ilgili herhangi bir soru sorulmadı. Başkan da Bilal Erdoğan'ın 'B'sini dahi söylemedi. Çıkan haberlerin tamamı yalan. Zaten bu haberler özellikle twitter ve facebook üzerinden sahte hesaplardan yayınlanıyor. Sorulan sorular arasında da ciddi suçlamalar yok. Soruşturma gizli. Soruları söylemem mümkün değil. Ancak basında çıkan iddiaların hiçbirini kabul etmiyoruz. Bu iddialarla ilgili de soru sorulmadı. Bu tarz çıkan iddialar masumiyet karinesini ve soruşturmanın gizliliğini ihlal ediyor. Bu konuda her türlü kanuni hakkımız da kullanacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bilal Erdoğan Mustafa Demir Ali Ağaoğlu Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500

Yorumlar (10)

BABA82baba82@hotmail.com:

BİLAL ERDOĞANI SORUSTURMAYA ALACAK BIR TANE DELIKANLI VAR MI BU MEMLEKETTE

67
11
yanıtYanıtla
HAMZAtayfun-reyab@t-online.de:

kim ??? hani ??? nerde ??? niye ??? GEMiCiKLER ???

yanıt0
yanıt0
sakirbabakaan12345@hotmail.com:

Yok ,hele bir surusturmaya alsinlar adama dis gücler ve israil hep beraber operasyon yaparlar

yanıt0
yanıt0
mesut olamayan isciener0407@hotmail.com:

VAAY VAAAAY VAYYY yüzyilin vurgununu yapmislar milyonlari götürmüsler,bizlerse 1100 tl ile ayinortasinda parasiz kalan koyunlariz hee yaziklar olsun

53
12
yanıtYanıtla
haktanhaktan@gmail.com:

Nihat Hatipoğlu ile tv proğramında birbirini yağlayıp cilalıyorlardı. Din satan tüccar bunlar tüccar. Hatipoğluda yalaka ve şöhret peşinde olan bir zat. Hakkımız sonuna kadar haram olsun boğazınızı tıkasın.

38
16
yanıtYanıtla
HALKTANacilhayat@hotmail.com:

Terbiyesizlik yapma! Nihat Hatipoğlu ile ne alakası var bunun gezi zekalı

yanıt0
yanıt0
MANİSAgecepuslu@gmail.com:

ne kadar aldığını biliyor musun ki Nihat H.'na laf ediyorsun adamın ne suçu var bu olanlardan

yanıt0
yanıt0
TÜRKİYE 'Mbechkam987@hotmail.com:

Allah ıslah etsin .Sanki bu hükümet gitse çok mükemmel 4 - 4 lük hükümet gelicek.gitse ne olur gitmese ne olur revizyon değişsin yeter...

18
30
yanıtYanıtla
İNADINA AK PARTİmt452@hotmail.com:

DURMAK YOK YOLA DEVAM

20
13
yanıtYanıtla
TOKİ MAĞDURUYUMpink@hotmail.com:

YA ARKADAŞLAR BİLENLERE SORUYORUM,SANIRIM tOKİ DİREK BAŞBAKANLIĞA BAĞLI,BU OPERASYONDAD DA TOKİ İLEDE YOLSUZLUKLAR OLDUĞU İDDİASI GEÇİYOR, PEKİ MERAK EDİYORUM ACABA TOKİ BAŞKANI TEK BAŞINA BAŞBAKANDAN HABERSİMİ İHALELER,İNŞAATLAR İŞLER VS. YAPIYO,DÜŞÜNDÜMDE CEVABINI BULAMADIM,BİLEN VARMI,ACABA BAŞBAKANINDA ADI GEÇİYOMU....

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title