Haberler

Mustafa Can Özel Bir Konserle Anıldı

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçısı merhum Mustafa Can anısına düzenlenen konser, duygusal anlara imza attı.

Mart ayında, evinde geçirdiği kalp kriziyle yaşama veda eden sanatçıyı, çok sevdiği dostları sanatla yad etti. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirilen konser, usta sanatçının ailesine ve yakınlarına duygusal anlar yaşattı. 55 yaşında yaşamını yitiren Can için gerçekleştirilen anma konserinde, usta sanatçılar sahneye çıktı.

Nusret Parmaksız'ın şefliğinde gerçekleştirilen konserde, Türk Sanat Müziği'nin duayen isimleri Erdinç Çelikkol ve Burhan Dikencik ile Ayşe Ekiz, Aslıhan ve Ertuğrul Erkişi, sevilen şarkıları Can'ın anısına seslendirdi. Özel gecede Mustafa Can'ın kızı Görkem ve nişanlısı da sahneye çıktı. Barkovizyonda babası Mustafa Can'ın şarkı söylediği bir kayda, kemanıyla eşlik eden Görkem Can, gözyaşlarını tutamadı. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay Mercan, Mustafa Can'ın ailesine onur plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Osmangazi Can Özel Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title