Haberler

Muş'ta AK Parti Temayül Yoklaması

AK Parti MKYK Üyesi Gedikli: "Artık yeni Türkiye'de asimilasyon yok, inkar yok. İnşallah hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz"

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, "Artık yeni Türkiye'de asimilasyon yok, inkar yok. İnşallah hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz" dedi.

Yerel seçimde AK Parti'den Muş merkez ve ilçelerinde aday adayı olanlar için Muş Kapalı Spor Salonunda temayül yoklaması yapıldı.

Temayül yoklamasına katılan AK Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli, yaptığı konuşmada, 3 Kasım'da AK Parti'nin iktidardaki 11. yılını doldurduğunu anımsattı.

Gedikli, iktidarları döneminde, enflasyondan IMF'ye, çözüm sürecinden toplumsal barış sürecine kadar birçok alanda önemli adımların atıldığını belirterek, artık TBMM'de de başörtülü vekillerin bulunduğunu kaydetti.

AK Parti'nin çalışmalarıyla halkın takdirini kazandığını ifade eden Gedikli, "Bu millete 'göbeğini kaşıyan adam' diyenler var. Zannediyorum ki halk bunları sandıklara gömecektir. Diyarbakır'daki görüntüleri izlediniz. Sevgi ve kardeşlik ruhunun geri geldiğini gördük. Sayın Başbakanımızın sözleri Türkiye'mizin geleceği için önemlidir.  Artık yeni Türkiye'de asimilasyon yok, inkar yok. İnşallah hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gedikli, CHP'nin siyaset yerine nifak ürettiğine değinerek, "Bunlar iktidarı ancak rüyalarında görürler. Bizim CHP Genel Başkanına tavsiyemiz şudur, AK Parti'nin icraatlarına çamur atacağına, koltuğuna sahip çık diyoruz" diye konuştu.

AK Parti Muş  İl Başkanı Halis Saltık da konuşmasında  birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özer, Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Kadın Kolları MYKY Üyesi Ayşe Serpil Özer ve Gençlik Kolları MYKY Üyesi Ömer Faruk Koç'un da katıldığı temayül yoklamasında belediye başkanlıkları için aday adayı olanların tanıtımının ardından kurulan 7 sandıkta delegeler oy kullanmaya başladı. - Muş

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Gedikli Ak Parti Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak? BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2024? #129492 Babalar günü hangi gün, Haziran'ın kaçında? #127873 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl? Işın Karaca kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli? Işın Karaca biyografisi! Zaha, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Zaha sosyal medya hesabında ne paylaştı? Ali Koç kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Koç kaç yaşında, nereli? Ali Koç biyografisi! 7 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… DİLAN POLAT DAVASINDA YENİ DETAY! Dilan Polat davası hakimi neden çekildi? Dilan Polat'ın avukatı ne dedi, hakim neden davadan çekildi? Kızılcık Şerbeti izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title