Haberler

Murat Göğebakan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü sanatçı Murat Göğebakan, Başbakan Erdoğan'ın da katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Dün kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan, son yolculuğuna uğurlandı.Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından Göğebakan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Adana'ya gönderildi.

İlgili Haberler

BAŞBAKAN ERDOĞAN VE BAKANLAR DA CENAZEDE

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Murat Göğebakan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Göğebakan'ın cenazesine oğlu Bülent Göğebakan, kardeşi Ferhat Göğebakan ve yakınları başta olmak üzere Başbakan Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski bakanlar Binali Yıldırım ve Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cengiz Kurtoğlu ve Nihat Doğan'ın da aralarında bulunduğu bazı sanatçılar ile çok sayıda seveni katıldı. Başbakan Erdoğan Göğebakan'ın tabutuna omuz verdi.

TAZİYELERİ OĞLU KABUL ETTİ

Tören için camiye gelen Göğebakan'ın oğlu Bülent Göğebakan ve yakın arkadaşı Feridun Özdemir, taziyeleri kabul etti. Göğebakan'ın cenazesi cuma namazı sonrası kılınnan cenaze namazının ardından memleketi Adana'ya götürülerek, yarın dedesinin yanında defnedilecek.

CENAZEDE 2 TABUT VARDI

Ünlü sanatçının cenazesinde 2 tabut bulunması dikkat çekti. Tabutlardan birinin Sıdıka isimli bir kadına ait olduğu öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Göğebakan Yıldız Kültür Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (63)

cezacı:

BASBAKANIM SANA SESLENİYORUM O TABUTA İYİ BAKTINMI..KENDİNİNDE BİRGÜN AYNI AKİBETİ GÖRECEGİN AKLINA GELDİMİ.BİLİYORSUN ORDA MİLET VEKİLİGİ DOKUNLMAZLIGI YOK KRALDA AYNI KÖLEDE AYNI SARTLARDA MAHKEME OLACAK .VE ORDA BUNLAR MONTAJ DEME SANSINDA YOK.GERCİ DESENDE SANA İNANLARIN HİÇBİR FAYDASIDA YOK.VE HZ ÖMERİN DEDİGİ GİBİ BEN BU MEVKİDE OTURYORSAM .KARSI DAGDA BİR KUŞ ÖLSE ALLAH BUNUN HESABINI BENDEN SORAR.PEKİ SENİN VERCEGİN HESAPLAR HİÇ AKLINA GELDİMİ

95
28
yanıtYanıtla
sedat kılıçsedat8939@hotmail.com:

Boşver başkasının vereceği hesaptan da sen hesap verebilecek misin??? Burda kastım suçlama değil. yani sen, ben, o!!! Bizler hesap verebilecek miyiz de başkasının hesabını tutmaya çalışıyoruz.

yanıt0
yanıt0
ustaveliferhat@gmail.com:

sen kendine soruyomusun islam icin neyaptım bugune kadar diye ??? basbakana iftira etmekten kin duymaktan baska bu halk memnunki 25 milyon insan basbakandan razı 12 yıldır seciyor peki seni kackisi seciyo ve senden razı hayatta !!!!!!

yanıt0
yanıt0
ASDblackekran@hotmail.com:

kuyruğuna kim bastı senin gardaşşş benim anlamadığım BB yaptığım her işin arkısındayım diyor ve bu millet için bir şeyler yapmaya çalışıyor ve yapıyorda ya sen senin savunduğun çatı takımı ne halt yapmış bunca zamandır bu memlekete o tabut aynı zamanda senin tabutun gün gelecek girecen içine ve mezarda kafanı vuracaksın tahtaya ama iş işten geçecek bi halt olamıyorsan susta boş boşuna günaha girme

yanıt0
yanıt0
ATAK ŞAHİN:

ERDOĞAN BU CENAZEDEN KAÇ OY ALABİLİRİM DİYE GİTMİŞTİR

27
37
yanıtYanıtla
........................:

ERDOĞANA BESTE YAPTI DİYE KIIÇTAROĞLU ORTALIKTA YOK

43
9
yanıtYanıtla
SELAMİ:

BAŞBAKAN ACABA KİMİ TOKATLAYAYIM DİYE BAKINIYOR

19
31
yanıtYanıtla
demokrat:

Böyle birisi tabutunu taşırsa, kesinlikle cehennemliksindir.

9
36
yanıtYanıtla
osnmanosman-zb@hotmail.com:

sanan ne diyeceğimi bilemiyorum ahmak sin kardeşim sen

yanıt0
yanıt0
ASDblackekran@hotmail.com:

o kadar eminsinki bu salakça yorumunu ne kadar mal olduğuna ne kadar boş ve gereksiz olduğuna şüphem kalmadı Allah ıslah etsin diyeceğim ama Allah peygamber terbiyesi aldığınıda sanmıyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title