Haberler

Murat Göğebakan'ın Kuzeni, 78 Yaşındaki Annesini Hastanelik Etti

Güncelleme:

2014 yılında yaşamını yitiren ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın kuzeni Tarkan Göğebakan, para meselesi yüzünden tartıştığı annesini hastanelik etti.

Adana'da 2014 yılında lösemiye yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni, 78 yaşındaki annesini para meselesi yüzünden darp etti. Yaşlı kadın gözüne ve yüzüne aldığı darbeler nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

ANNESİNDEN PARA İSTEDİ

Olay, merkez Seyhan ilçesinde bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2014 yılında mücadele ettiği lösemi hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni Tarkan Göğebakan, annesi 78 yaşındaki Adile Göğebakan'dan para istedi.

Murat Göğebakan'ın Kuzeni, 78 Yaşındaki Annesini Hastanelik Etti

GÖZÜNE VE YÜZÜNE YUMRUK ATTI

Anne sürekli para verdiğini söyleyerek bu kez vermek istemedi. Bunun üzerine anne ve oğlu tartışmaya başladı. Baba 84 yaşındaki Mehmet Göğebakan'da tartışmaya dahil oldu. Oğul Tarkan Göğebakan sinirlenerek para vermeyen annesinin gözüne ve yüzüne yumruk attı.

Murat Göğebakan'ın Kuzeni, 78 Yaşındaki Annesini Hastanelik Etti

BASTON İLE YÜRÜYEN BABA ENGEL OLAMADI

Baston ile güçlükle yürüyen baba Göğebakan ise oğlunun eşini dövmesine engel olamadı. Zanlı daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu duruma gören vatandaşlar ise tepki gösterdi. Vatandaşlar hemen yaşlı çift için ambulans çağırdı. Yaşlı kadın aldığı darbeler sonucunda gözü morardı. Bastonla güçlükle yürüyen karı koca ambulansa binerken dayak atan çocuklarından çok gelinlerine tepki göstererek oğullarını gelinin kışkırttığını ileri sürdü.Yaşlı kadın hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tarkan Göğebakan Murat Göğebakan 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

.....:

OKUDUKÇA KAHROLDUM YA. . '''' BASTONU İLE YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKEN BABASI, EŞİNE VURMASINI ENGELLEYEMEDİ. . '''' HER ŞEYDEN ÖNCE BU YAŞLILARIN, , MASUM VE SAVUNMASIZ BİRER ÇOCUKTAN HİÇBİR FARKLARI YOK. . GÜCÜN BUNLARA MI YETTİ ADİ AŞAĞILIK SENİ ?! ALLAH C. C , , SANA DA KENDİ EVLADINDAN MİSLİ İLE YAŞATSIN İNŞAALLAH. . .

22
1
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

Hadi lan denyo önce adam ol dürzü

yanıt0
yanıt9
YETMİŞ3:

Dünyada ki derdim ne olursa olsun Annem beni komaya sokacak kadar dövse bile ona el kaldırırsam ellerim taş olsun. .

18
1
yanıtYanıtla
Ceren:

ALLAHim evladinda hayirlisini nasip etsin. . .

19
0
yanıtYanıtla
Dindar adam:

Devlet %65 Suriyeli %35 i Türk işçi alacak Baktım acaba devlet Suriye de fabrika kurdu da haberimiz mi yok diye Yok yahu Türkiye de imiş Hemen babama sordum Suriye’de dayımız var mı diye :)

12
5
yanıtYanıtla
naklen yayın istanbul:

bu yorumun on numara kardeş bu nun nedeni siz aç kalın suriyeliler doysun suriyelilerin hepsi hain kendi devletinin hainleri biz başkanımıza nasıl sayğılı isek onlarda kendi başkanlarına sayğılı olsalar bu duruma düşmezler bunlar ın hepsi cahil esat seçipte yolayor

yanıt2
yanıt1
MURAT ADIVAR:

Çok üzücü bir olay gerçekten. Allah herkese hayırlı evlat versin

16
0
yanıtYanıtla
sıla genc:

elleri kırılsın mübarek cuma günü tez zamanda

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ELLERİN KIRILSIN!

15
0
yanıtYanıtla
Nuh çamlıca:

Anneye babaya kalkan eller kırılsın INŞAALLAH . Yazık günah ya

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title