Haberler

Müjdat Gezen Bakandan Demokrasi İstedi!

Güncelleme:

Müjdat Gezen Bakan Bağış'ın ümmet sözüne kızdı, Bakan Çelik'ten demokrasi istedi

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın gelenekselleşen Engelsiz Yaşam Ödülleri 3. kez sahiplerini buldu.

12 Şubat Salı gecesi saat 19.00'de Sheraton Otel Balo Salonunda yapılan törenle Engelsiz Yaşam Vakfı 2012 Yılının En İyileri Ödülleri sahiplerine verilirken salonda oldukça gergin anlar yaşandı.

Müzik, sinema, TV, İş Dünyası, Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri ile Sosyal Sorumluluk ödüllerinin verildiği gecede ödüle layık görülenler arasında bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yurtdışında gezide olduğu için törene katılamadığından, video görüntülü mesaj gönderdi.

Bakan Egemen Bağış, video mesajında İslamiyette hayvan haklarına vurgu yaparak, Hz. Muhammed'in davranışlarından örnekler vererek "işte bizim dinimiz böyle merhametli bir din, biz böyle bir peygamberin ümmetindeniz" dedi.

Bu sözler ödül alan sanatçılar arasında bulunan Müjdat Gezen'in tepkisine neden oldu ve eleştirildi.

Müjdat Gezen "Biz ümmetçi değiliz. Biz Atatürk'ün milletindeniz" diyerek Bağış'a göndermede bulundu.

Müjdat Gezen, daha sonra engellilee ve kadınlara yönelik çalışmaları nedeniyle ödüle layık görüldüğü için salonda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e, "Sayın Bakanım Kabinedeki arkadaşlarınıza söyleyin birazcık demokrasi istiyoruz" dedi.

Bakan Faruk Çelik'in Müjdat Gezen'e cevabı iimalı imalı gülümsemek oldu.

(Haberler.com)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sheraton Otel Egemen Bağış Müjdat Gezen Faruk Çelik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title