Haberler

Muhterem Nur Müslüm Filminin Yapımcısını Dava Ediyor

Güncelleme:

Müslüm filminin yapımcısı Nuri Yıldırım'ın Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'un 950 bin TL aldığını söylemesi üzerine Muhterem Nur Sessizliğini bozdu. Nur, "Ben böyle bir para almadım. Aslı olamayan aşağılayıcı sözler için hakkınızda dava açıyorum" dedi.

Bugüne kadar yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmiyle ilgili yeni tartışma çıktı. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur katıldığı bir programda, "Filmden bir kuruş almadım" demişti. Müslüm filminin ortağı Nuri Yıldırım ise Muhterem Nur'un 950 bin lira aldığını söyledi. Yıldırım'ın açıklamalarının aslı olmadığını belirten Muhterem Nur, "Nuri Yıldırım bey, benim Müslüm filminden 950 bin TL aldığım hakkında açıklama yapmış. Ben böyle bir para almadım. Aslı olamayan aşağılayıcı sözler için hakkınızda dava açıyorum" dedi.

"2 BİN TL İLE GEÇİNİYORUM"

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, katıldığı bir programda Eşi Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm film ile ilgili de yorumlarını sunarak hayatını nasıl geçindirdiğini açıklamıştı. Muhterem Nur, 'Yurt dışından ve Türkiye'den aldığım emekli maaşı ile ayda elime 6 bin lira geçiyor, evimin aidatı ve yanımda çalışanların maaşını verdikten sonra 2 bin TL kalıyor. Onunla geçiniyorum' demişti.

MUHTEREM NUR "BİR KURUŞ ALMADIM" DEMİŞTİ

4,5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama da yapan Muhterem Nur "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim. Para verirse jest olur" demişti. Bunun üzerine filmin yapımcısı Mustafa Uslu şöyle açıklama yapmıştı:

"Tanıştığım ilk günden beri Muhterem Nur hanımefendiyi Muhterem Anne olarak görmekteyim. Tarafımdan Muhterem Anne'ye maddi ve manevi her konuda ne gerekiyorsa yapılmaktadır ve yapılmaya devam edecektir."

MÜSLÜM FİLMİNİN ORTAĞINA DAVA AÇIYOR

Müslüm filminin diğer ortağı Nuri Yıldırım ise Muhterem Nur'un Müslüm filminden 950 bin TL aldığını söyledi. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Nuri Yıldırım'ın açıklamaları üzerinde sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

"Türk halkına ve sevenlerimize bir duyuru lütfen. Cuma günü bir gazetede beni küçük düşürücü ithamlarda bulunan Müslüm filminin diğer ortağı Nuri Yıldırım bey, benim Müslüm filminden 950 bin TL aldığım hakkında açıklama yapmış. Ben böyle bir para almadım. Dahası da var. Nuri Bey'in açıktan bana 200 bin TL verdiğini Beyaz TV'den duydum çok rica ediyorum. Bu 200 bin TL başka bir sözleşmeye aittir. Ben Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu'ya verdim. Şahsiyetinize yakışmadı bu hareket Nuri bey. Aslı olamayan aşağılayıcı sözler için hakkınızda dava açıyorum. Kişiliğimi zedelediniz. Şahsiyetinize yakıştıramadım." (Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhterem Nur Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Motokurye Ata'nın katil zanlısı: Babamın imam nikahlı eşini nereden tanıdığını sordum, beni tersledi

Motokurye Ata'nın katil zanlısı: Babamın imam nikahlı eşini nereden tanıdığını sordum, beni tersledi

500

Yorumlar (68)

Murat:

DÜRBÜNLÜ adlı yorumcu ; Kimsenin hakkında bilgin yoksa ; fikrinde olmasın. bırakın şu sahte hocalık ayaklarını işiniz gücünüz insanları günahları sevapları . bunların kararını sen veremezsin senin hükmün yok herkez kendinden sorumlu gıybet yapmada sizden iyisi yok . Allahtan Korkun buralarda gelip insanların fikrini zehirleme. .

69
2
yanıtYanıtla
opsss:

bravo

yanıt26
yanıt1
cevat k:

DÜRBÜNLÜ her yorumda konuyu saptırmasıyla meşhurdur. .

yanıt29
yanıt0
mezilden sofi adnan:

Valla nur teyze sende pek bi nur vs göremedik ölünce valla hesap zor olur senin yerinde olsam hacca gider 5 vakit nazma kılarım alkol içmem sürekli tövbe ederim bide seydaya gel tövbe et günahlardan vazgectim de

8
58
yanıtYanıtla
umut:

MEZİLDEN SOFİ ADNAN: sen insanların cennete girmesi için aracımısın bırakın su yobaz ayaklarını. arkadaşlar bu tiplere itibar etmeyin Allah akıl vermiş kullanmayı bilin. .

yanıt20
yanıt4
Dürbünlü:

bu kadında hiç nur falan yok,,haalaa daha tövbeler edipte dogru yola gelmemiş,,vah vah vah.

7
53
yanıtYanıtla
Murat:

dürbünsüz kimsenin hakkında bilgin yoksa ; fikrinde olmasın. gıybet yapmada üstüne yok sahte hocalıktan vazgeçin . . Yüce Allaha hesap vereceksin

yanıt39
yanıt2
123:

İşin gücün yalan dolan. Dürbün bile yoktur sende.

yanıt0
yanıt0
Emel saglam:

Madem muslum gursesi cok sevyodun sayn muhterem hanım onun icin ne yaptin bi okul ac onun ismiyle bi hastane yap bi cami yaptr bi yol yap yok neymis efemdim para almadim al parayı alda doy yani doyamadin paradan insan derki bu parayla sunu yaptrcam yazik soylenilecek soz yok.

16
27
yanıtYanıtla
sinan:

karı 2milyarla geçiniyom diyo belediyeye kömür yardımına yazılacak yer yapıyor. Sen kalkmış okul yap diyorsun :D

yanıt2
yanıt1
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title