Haberler

Muğla Özel Çocuklar Çevreyi Temizledi

Özel çocuklar çevreyi temizlediMUĞLA'nın Marmaris ilçesinde kendilerine 'Çevre' ve 'Eko Timi' adını veren 16 özel öğrenci, okullarının çevresinde ve ormanlık alanda çöp topladı.

Özel çocuklar çevreyi temizledi

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde kendilerine 'Çevre' ve 'Eko Timi' adını veren 16 özel öğrenci, okullarının çevresinde ve ormanlık alanda çöp topladı.

Beldibi Mahallesi'ndeki Beldibi Sıtkı Zaralı İlk ve Ortaokulu özel sınıf öğrencileri, çevre temizliği yaptı. Kendilerine 'Çevre ' veya 'Eko Timi' olarak adlandıran özel çocuklar, öğretmenleri ve belediye temizlik personeli ile birlikte okulların çevresi ile 50 metre mesafedeki ormanlık alanda çöp topladı. Bir saat süren etkinlikte toplanan bir traktör römorku çöp, imha edilmek üzere katı atık tesisine götürüldü. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Suzan Zift, çocuklara meyve suyu ve bisküvi hediye etti. Özel çocuklar, ayrıca topladıkları çiçekleri belediye personeline teşekkür ederek verdi. Beraber hatıra fotoğrafı çektiren özel çocuklar, öğretmenleri ile birlikte okullarına geri döndü. Beldibi Sıtkı Zaralı İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali İhsan Damkacı, Özel çocuklarımıza çevre bilincini uygulamalı olarak aşılamak güzel dedi. Özel Eğitim Öğretmeni Kübra Çavuş ise amaçlarının özel çocukların çevre bilincini aşılamak ve doğayı korumayı öğretmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Beldibi Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title