Haberler

Muğla-Dalaman Ürünleri Markalaşacak

Dalaman ürünleri markalaşacakMUĞLA'nın Dalaman ilçesinde 2'ncisi düzenlenen Tarım ve Turizm Festivali'nde konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman'da yetişen ürünlerin marka ürün olması için çalıştıklarını, turizm ve tarımı birlikte geliştireceklerini açıkladı.

Dalaman ürünleri markalaşacak

MUĞLA'nın Dalaman ilçesinde 2'ncisi düzenlenen Tarım ve Turizm Festivali'nde konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman'da yetişen ürünlerin marka ürün olması için çalıştıklarını, turizm ve tarımı birlikte geliştireceklerini açıkladı.

Dalaman Belediyesi ve Kaymakamlığı işbirliğinde düzenlenen 2'nci Tarım ve Turizm Festivali'nin açılış töreni Dalaman açık pazar yerinde yapıldı. Açılışa Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Dalaman Garnizon Komutanı Hava Kıdemli Albay Murat Selçuk Çol, CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz festivali farklı konseptler ekleyerek geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Şaşmaz, festival kapsamında yörük yürüyüşü de düzenleneceğini belirtti. Kaymakam Yılmaz Şimşek ise Dalaman'ın tarım alanında Muğla'nın en gelişmiş ilçesi olduğunu kaydetti. Açılışta konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, ilçede turizm ve tarımın ekonomiye ciddi bir katma değer sağlayacağını söyleyerek Hedefimiz ortak akılla hareket ederek çalışmak. Burada Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve Ziraat Odamız bir araya gelerek bu festivali düzenliyor. Alternatif turizm için düğmeye bastık. Dalaman'da yetişen ürünlerin marka ürün olması için çalışıyoruz. Bunu yaparak turizmi ve tarımı birlikte geliştirebiliriz dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi ve stantlar gezildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Şaşmaz Amir Çiçek Dalaman Muğla Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title