Haberler

Muğla'da yarım asrı deviren çiftler uzun evliliğin sırrını anlattı

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, evliliklerinde 50 yılı geride bırakan çiftler, uzun evliliğin sırrını sevgi, saygı, sabır, fedakarlık ve sadakat olarak belirtti.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, evliliklerinde 50 yılı geride bırakan çiftler, uzun evliliğin sırrını sevgi, saygı, sabır, fedakarlık ve sadakat olarak belirtti.

İlçede 50 yılı aşkın süredir evli olan çiftler, "Aile Haftası" kapsamında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü yetkililerince evlerinde ziyaret edildi.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Sosyal Hizmet Müdürü Emine Ebru Bozçelik, ilk olarak Emirbeyazıt Mahallesi'nde yaşayan 62 yıllık evli Hamdi ve Emine Yumuk çiftinin evine konuk oldu.

Yumuk çifti, 62 yıldır sağlıklı ve mutlu bir evlilikleri olduğunu ifade ederek, sevgi ve saygının önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Orhaniye Mahallesi'nde yaşayan 59 yıllık evli Arif ve Muazzez Karakebelioğlu çiftini evlerinde ziyaret etti.

Çocukları olmayan Karakebelioğlu çifti de hala bir birlerine aşık olduklarını, uzun evliliğin sırrının sevgi, sabır, fedakarlık ve sadakat olduğunu dile getirdi.

Çiftlere uzun ve mutlu bir ömür dileyen Kaymakam Yıldız, Yumuk ve Karakebelioğlu çiftine nevresim takımı ve yastık hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Caner Yıldız Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title