Haberler

Müezzinoğlu, Hamdi Sedefçi' ye Teşekkür Etti

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hamdi Sedefçi'nin Edirne'ye eksiğiyle kusuruyla hizmet ettiğini belirterek teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Daha önceki dönemde uzun süre Edirne'ye hizmet etmiş, eksiğiyle kusuruyla, yanlışıyla hatasıyla ama bugün partisi onu kapının önüne koymuş olan Hamdi Sedefçi kardeşime teşekkür ediyorum. Eksikliklerini millet affetsin" dedi.

Müezzinoğlu, Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen'in proje lansmanı dolayısıyla Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Edirne'nin bir kültür ve medeniyet şehri olduğunu söyledi.

Edirne'ye hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Ben bu inançla 3 yıldır gece gündüz çalıştım. İnşallah AK Parti kadrolarıyla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, sivil toplum örgütlerimizle hiç kimseyi dışlamadan, Cumhuriyet Halk Partililere de biz hizmet edeceğiz diyerek, Milliyetçi Hareket Partililere de biz hizmet edeceğiz diyerek, onları da kucaklayarak, onlara da hizmet etme anlayışıyla 400 bin Edirneliyi, siyasi tercihi ne olursa olsun, hayat görüşü ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun kucakladık, kucaklamaya devam edeceğiz. Çünkü bu şehir, medeniyet şehridir. Bu şehir, farklı farklı dinlerin, farklı farklı mehseplerin, farklı farklı ırkların, farklı farklı renklerin başkentliğini yapmış bir medeniyetin fışkırdığı bir şehir. O nedenle bizim görevimiz 400 bin Edirneli'yi kucaklamaktan geçer."

Müezzinoğlu, 2 ay önce AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı'nı açıkladıklarını ve AK Parti teşkilatlarının Edirne'de yaklaşık 50 bin kapı çalarak, vatandaşlarla görüştüğünü kaydetti.

-CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı

Müezzinoğlu, AK Parti belediyeciliğiyle Edirne'nin yakıştığı şekilde yönetileceğini kaydetti.

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı'nı niyhayet açıkladığını aktaran Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Ama ben daha önceki dönemde uzun süre Edirne'ye hizmet etmiş, eksiğiyle kusuruyla, yanlışıyla hatasıyla ama bugün partisi onu kapının önüne koymuş olan Hamdi Sedefçi kardeşime teşekkür ediyorum. Eksikliklerini millet affetsin. Hatalarını millet affetsin. Hukuki bir suçu varsa onun gereğini hukuk yapsın. Ama biz bu millete bu ülkeye, hele hele milletin seçtiklerine asla çamur atmak, milletin seçtiklerini çöp gibi kapının önüne koyulmasını asla doğru bulmayız. Çünkü onu oraya millet getirdi. Oda millete kendi kabiliyeti kadar, kendi kapasitesi kadar, kendi yandaşlarının ona verdiği fırsat kadar hizmet etmeyle çalıştı. Ama Recep kardeşim, Recep Gürkan şayet kesinse, 3 yıl önce milletvekili adayıyken ben de milletvekili adayıydım. Bir başka salonda beni suçlamak için, beni zayıf bırakmak için, beni zayıf noktamdan vurmak için bana dedi ki, 'Benim evim Ankara'da olacak. Seninki nerede olacak.' Şimdi ey Recep Gürkan, senin evin nerede olacak. 3 yıldır Edirne sokaklarına Müezzinoğlu kadar geldin mi? Edirne'ye 3 yıldır şu taşı diktim diyebilecek misin? Lafla peynir gemisi yürümez. Emek ister alın teri ister. Vatandaşlar gönül gönüle, omuz omuza olmak ister."

Müezzinoğlu, Edirne'nin baronlarına Edirne'yi teslim etmeyerek yerel seçimleri kazanacaklarını kaydetti.

Müezzinoğlu'nun konuşmasının ardından klarnet virütözü Serkan Çağrı ve sanatçı Evrim Kaşıkçı bir konser verdi.

Etkinliğe, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ilçe belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, buradan Kırklareli'ye hareket etti.


Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Hamdi Sedefçi Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HASAN TAHSİN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

VAY AMCAM, SEDEFÇİYİ ADAY YAPMADILAR, SEN DE BUNDAN RANT MI SAĞLAYACA'N...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title